Werken en Leren


Toffe tante zoekt talent

Leergierige doorzetters en enthousiaste aanpakkers, daar is tanteLouise altijd naar op zoek. Want als geen ander weet tante dat het in de zorg uiteindelijk de medewerkers zijn die het verschil maken. Daarom is tante voortdurend op zoek naar talent. Want zegt ze: de leerlingen van nu zijn de zorgtoppers van de toekomst. En zo is het maar net.
Vlotte tante, niet?


Werken en Leren: beroepsbegeleidende leerweg (BBL)

Het zal je meteen duidelijk zijn: binnen tanteLouise neemt opleiden een belangrijke plaats in.

Om verschillende redenen. De belangrijkste is misschien wel dat leerlingen door hun frisse inbreng en nieuwe inzichten wezenlijk bijdragen aan de innovatie en vernieuwende organisatie die tante graag wil zijn. Tante legt de lat voor zichzelf hoog en werkt om die reden samen met het Kellebeek College in Roosendaal. Kijk, zo blijft tante mooi op de hoogte van alle trends en nieuwe ontwikkelingen. En er is nog veel meer mogelijk, je kunt bijvoorbeeld ook, als je al een diploma Verzorgende IG hebt, doorgroeien tot Verpleegkundige. Dat kunnen we hier allemaal uitleggen, maar een advies op maat van een van onze opleidingsfunctionarissen is zeker zo handig.  

Solliciteren?
Ben jij de leergierige doorzetter en enthousiaste aanpakker die we zoeken?
Ga dan naar de vacature Opleiding: Hippe tante zoekt familie! om te solliciteren!
Heb je nog vragen neem dan contact op met tanteLouise, Afdeling P&O via het telefoonnummer 0164 713300Leren en werken: beroepsopleidende leerweg (BOL)

Volg je een BOL opleiding en wil je stage lopen? Tante werkt samen met diverse opleidingsinstituten, zoals het Kellebeek College in Roosendaal, Scalda in Goes, het Vitalis College in Breda, Avans Hogeschool in Breda en Hogeschool Zeeland in Vlissingen. Kijk, zo blijft tante mooi op de hoogte van alle trends en nieuwe ontwikkelingen. 

TanteLouise is de ideale organisatie voor studenten! Naast stages voor zorg en verpleging hebben wij ook andere stage mogelijkheden binnen onze organisatie. Bijvoorbeeld voor een administratieve, juridische of facilitaire stage.

Sta je te trappelen om stage te lopen?
Vul voor het aanvragen van een stage het Stageformulier in.
Heb je nog vragen neem dan contact op met tanteLouise, Afdeling Stage coördinatie via het telefoonnummer 0164 713300tanteLouise
Boerenverdriet 18
4613 AK Bergen op Zoom

WerkenBij@tantelouise.nl
0164-713370

RSIN 8073.86.583


© tanteLouise