Werken en leren

Toffe tante zoekt talent

Leergierige doorzetters en enthousiaste aanpakkers, daar is tanteLouise altijd naar op zoek. Want als geen ander weet tante dat het in de zorg uiteindelijk de medewerkers zijn die het verschil maken. Daarom is tante voortdurend op zoek naar talent. Want zegt ze: de leerlingen en stagiairs van nu zijn de zorgtoppers van de toekomst.

En zo is het maar net. Vlotte tante, niet?
Toffe tante zoekt talent


Werken en Leren: beroepsbegeleidende leerweg (BBL)

Het zal je meteen duidelijk zijn: binnen tanteLouise neemt opleiden een belangrijke plaats in.

Om verschillende redenen. De belangrijkste is misschien wel dat leerlingen door hun frisse inbreng en nieuwe inzichten wezenlijk bijdragen aan de innovatie en vernieuwende organisatie die tante graag wil zijn. Tante legt de lat voor zichzelf hoog en werkt om die reden samen met Curio (voorheen het Kellebeek College) in Roosendaal. Kijk, zo blijft tante mooi op de hoogte van alle trends en nieuwe ontwikkelingen. En er is nog veel meer mogelijk, je kunt bijvoorbeeld ook, als je al een diploma Verzorgende IG hebt, doorgroeien tot Verpleegkundige. Dat kunnen we hier allemaal uitleggen, maar een advies op maat van een van onze opleidingsadviseurs is zeker zo handig.  

Solliciteren?
Ben jij de leergierige doorzetter en warme persoonlijkheid die we zoeken?
Hou dan onze BBL opleiding vacatures in de gaten; we houden namelijk meerdere keren per jaar sollicitatierondes voor de BBL opleiding niveau 3 en niveau 4. 

Hoe verder?
Op dit moment is het niet meer mogelijk om te reageren op de vacature van
de BBL opleiding Verzorgende IG/MMZ of Verpleegkundige - starten in februari 2020.
Ben je net te laat met reageren of sta je nu al te trappelen om op een later moment met de opleiding te starten? Vul dan alvast het sollicitatieformulier in en maak jouw interesse en motivatie voor de BBL opleiding kenbaar! Wij zorgen er dan voor dat jouw gegevens bewaard worden voor de volgende sollicitatieronde.

Heb je nog vragen neem dan contact op met tanteLouise, Afdeling P&O via het telefoonnummer 0164 713370.

Leren en werken: beroepsopleidende leerweg (BOL) en stages

Volg je een BOL opleiding en wil je stage lopen? Tante werkt samen met diverse opleidingsinstituten, zoals Curio (voorheen het Kellebeek College) in Roosendaal, Scalda in Goes en het Vitalis College in Breda.

TanteLouise is tevens de ideale organisatie voor studenten die een MBO- of HBO opleiding in een andere richting dan zorg volgen! Naast stages voor zorg en verpleging hebben wij namelijk ook andere stage mogelijkheden binnen onze organisatie. Bijvoorbeeld voor een administratieve, juridische of facilitaire stage.
Wij werken naast bovenstaande MBO scholen ook nauw samen met Avans Hogeschool in Breda en Hogeschool Zeeland in Vlissingen, en wie weet, wellicht straks ook met jou en jouw school!

Kijk, zo blijft tante mooi op de hoogte van alle trends en nieuwe ontwikkelingen. 

Sta je te trappelen om stage te lopen?
Vul voor het aanvragen van een stage het stageformulier in.
Heb je nog vragen neem dan contact op met tanteLouise, Afdeling Stagecoördinatie via het telefoonnummer 0164 713300
tanteLouise
Boerenverdriet 18
4613 AK Bergen op Zoom

WerkenBij@tantelouise.nl
0164-713370

RSIN 8073.86.583


© tanteLouise