Sollicitatieprocedure


Zo werkt solliciteren bij tante

Je bent ‘geknipt’ voor een baan bij tanteLouise en je wilt zo snel mogelijk aan de slag. Kijk, dat zien we graag. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Nou, heel eenvoudig eigenlijk. Een, twee, drie en klaar is… dat is dus wat we als eerste willen weten: je naam

Hoe werkt het?

Stap 1

Klik op de knop 'Solliciteren' bij de vacature.

Stap 2

Vul al je gegevens in op het formulier, voeg je CV en motivatie toe als bijlage.

Stap 3

Kies 'Aanmaken' en jouw sollicitatie wordt verstuurd.


Hoe nu verder?

Wanneer tanteLouise je sollicitatie heeft ontvangen, krijg je een e-mail met daarin toegang tot ons sollicitatieportaal op deze website. Hier vind je alle informatie terug over jouw sollicitatie en leggen we uit wat er verder moet gebeuren. Het kan zijn dat tante extra info van je nodig heeft, maar ze kan je net zo goed meteen uitnodigen voor een gesprek. Elke keer als er een bericht van tanteLouise voor je klaarstaat, ontvang je van ons een e-mail met daarin een link naar het betreffende bericht. Dat kan niet missen, dus. Lekker overzichtelijk en je weet ook meteen waar je aan toe bent.


Handige weetjes ...

Als je op sollicitatiegesprek goed beslagen ten ijs wilt komen, dan kunnen we je natuurlijk tal van handige tips en trucs geven om jezelf nog beter in de schijnwerpers te zetten. Dat doen we mooi niet en is ook helemaal niet nodig. Bij tanteLouise kun je gewoon jezelf zijn. Mooi, toch?
tanteLouise
Boerenverdriet 18
4613 AK Bergen op Zoom

WerkenBij@tantelouise.nl
0164-713370

RSIN 8073.86.583© tanteLouise