Stage bij tante

Toffe tante zoekt talent

Leergierige doorzetters en enthousiaste aanpakkers, daar is tanteLouise altijd naar op zoek. TanteLouise is dé ideale organisatie voor BOL studenten, maar ook voor studenten die een MBO- of HBO-opleiding in een andere richting dan zorg volgen!

 

Kom jij bij ons werken aan jouw toekomst?

Stage lopen in de ouderenzorg? Dat is pas vernieuwend! Volg je een zorgopleiding of wordt jij de toekomstige ICT'er? Op elke afdeling binnen tanteLouise vind je wel een stagiair terug. Als stagiair werk je als volwaardig medewerker mee binnen je team, leren de collega's jou alle in's en outs van het vak én hoort tante graag jouw verfrissende ideeën. Ook op onze stafafdelingen werkt tanteLouise graag samen met stagiaires, zoals bijvoorbeeld administratieve, juridische of HR stages! 

TanteLouise werkt samen met verschillende opleidingsinstituten, zoals onder andere de MBO scholen Curio, Scalda en Hoornbeeck. Maar tante werkt ook samen met Avans Hogeschool, HogeSchool Zeeland en de Erasmus Universiteit. En staat jouw school of opleiding er niet tussen? Dan maken wij graag kennis met je! 

Ben je opzoek naar een maatschappelijke stage? Dan kan je terecht bij onze collega's via vrijwilligerswerk@tanteLouise.nl. 

Kom jij stage lopen bij tante?

Leuk! Via de rode knop vul je het aanmeldformulier in met jouw gegevens en waar en wanneer je stage wilt lopen. Heb je al eerder stage gelopen of gewerkt bij tanteLouise? Log dan eerst in via de knop rechtsbovenin de pagina. Hier log je in met hetzelfde emailadres als de vorige keer. Het wachtwoord kan je daar opvragen. 

Wanneer tanteLouise je aanmelding heeft ontvangen, krijg je een e-mail met daarin toegang tot ons sollicitatieportaal op deze website. Hier vind je alle informatie terug over jouw aanmelding en leggen we uit wat er gaat gebeuren.
Hier vragen we ook jouw documenten en gegevens op om alles voor jouw stage gereed te maken. Elke keer als er een bericht van tanteLouise voor je klaarstaat, ontvang je van ons een e-mail met daarin een link naar het betreffende bericht. Houdt je (spam) mail dus goed in de gaten! 

Heb je vragen over de mogelijkheden of je aanmelding? Dan kan je contact opnemen met onze stagecoordinator Ankie van Treijen via 0164-713370 of via stage@tanteLouise.nl. 
 

 

 

TanteLouise
Boerenverdriet 18
4613 AK Bergen op Zoom

WerkenBij@tantelouise.nl
0164 713300

RSIN 8073.86.583
 


© tanteLouise