Stage bij tante

Toffe tante zoekt talent

Leergierige doorzetters en enthousiaste aanpakkers, daar is tanteLouise altijd naar op zoek. TanteLouise is dé ideale organisatie voor BOL studenten, maar ook voor studenten die een MBO- of HBO-opleiding in een andere richting dan zorg volgen!

 

Toffe tante zoekt talent
 

Volg je een BOL-opleiding en wil je stage lopen?
Tante werkt samen met diverse opleidingsinstituten, zoals Curio in Roosendaal, Scalda in Goes en het Vitalis College in Breda.

TanteLouise is tevens de ideale organisatie voor studenten die een MBO- of HBO-opleiding in een andere richting dan zorg volgen! Naast stages voor zorg en verpleging hebben wij namelijk ook andere stage mogelijkheden binnen onze organisatie. Bijvoorbeeld voor een administratieve, juridische of facilitaire stage.
Wij werken naast bovenstaande MBO scholen ook nauw samen met Avans Hogeschool in Breda en Hogeschool Zeeland in Vlissingen, en wie weet, wellicht straks ook met jou én jouw school!


Kijk, zo blijft tante mooi op de hoogte van alle trends en nieuwe ontwikkelingen. 

Sta je te trappelen om bij tanteLouise stage te lopen?

Vul dan het stageformulier in (hieronder in beeld) en maak jouw interesse en motivatie voor een stageplek bij tanteLouise kenbaar.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR via het algemene telefoonnummer 0164 713300 of per mail via stage@tantelouise.nl.
 

 

 

TanteLouise
Boerenverdriet 18
4613 AK Bergen op Zoom

WerkenBij@tantelouise.nl
0164 713300

RSIN 8073.86.583
 


© tanteLouise