Een bijbaan in

de zorg

bij jouw liefste tante!

Bij tanteLouise snappen we heel goed dat je op deze website terecht bent gekomen. Een bijbaan als zorgstudent is niet alleen een prima keuze, het is gewoon het leukste dat er is.
Een echte blijbaan!

 

 

Bijbaan in de zorg

bij je liefste tante!

Bij tanteLouise snappen we heel goed dat je op deze website terecht bent gekomen! Een bijbaan als zorgstudent is niet alleen een prima keuze, het is gewoon het leukste wat er is. Een echte blijbaan! 

 

Een bijbaan als zorgstudent bij je liefste tante!

 

Want als je op zoek bent naar een leuke, afwisselende en vooral ook flexibele weekendbaan, dan ben je bij tanteLouise aan het juiste adres. 
In de zorg kunnen we jouw hulp namelijk goed gebruiken. En het mooie is: om bij tante te werken hoef je nog geen gediplomeerd Verzorgende of Verpleegkundige met ervaring te zijn. Het mag natuurlijk wel, maar juist als je in opleiding bent tot Verzorgende IG of Verpleegkundige of dat van plan bent te gaan doen, kun je bij ons terecht om je steentje bij te dragen!

Daarnaast hoef je voor een toffe bijbaan niet ver te kijken, want met wel zestien verzorgings- en verpleeghuizen op de Brabantse Wal is er altijd wel een locatie bij je in de buurt. Lekker gemakkelijk, op de fiets of scooter. En misschien kun je er wel terecht samen met je vrienden of medestudenten. Gezellig!

Wat maakt die bijbaan tot een blijbaan? 
 

Natuurlijk kies jij je eigen weg en werken in de ouderenzorg is misschien niet het eerste waar je als zorgstudent aan denkt. Maar laat je verrassen! Ouderenzorg is hipper dan gedacht. Vergeet de klassieke spruitjeslucht, want als het gaat om innovatie en vernieuwing is tanteLouise haar tijd echt ver vooruit. Denk aan pientere vloeren, heupairbags of futuristische brillen waarmee op afstand diagnoses kunnen worden gesteld.
En dat is nog maar het topje van de ijsberg. Daarbij heeft tante haar zaakjes sowieso goed voor elkaar. Door haar eigen medewerkers is ze zelfs beloond met het keurmerk Beste Werkgever. Dat zit wel snor dus.


Ook lekker: met een baan als zorgstudent kun je bij tanteLouise – naast het gevoel dat je ook echt iets voor andere mensen betekent - een lekker bedrag verdienen. Om leuke dingen mee te doen. Daarnaast pik je mooi wat ervaring mee waar je in je opleiding weer wat aan hebt.
Hoe mooi is dat?

 

Sta je nu al te trappelen? 

 

Weet jij het al... Ga jij aan de slag als zorgstudent?
Reageer dan meteen via bovenstaande sollicitatiebutton en upload je gegevens en je voorkeuren!

Ontmoet je collega's!

Sarah

"Ik volg de opleiding HBO-V en ben trots op wat ik bij tanteLouise als zorgstudent mag en kan doen.

Door mijn bijbaan in de zorg doe ik veel ervaring op en maak ik kennis met de nieuwste innovaties in het werkveld."

Martijn

"Het allerleukste aan mijn bijbaan bij tanteLouise vind ik de werksfeer: het blij maken van de bewoners, fijne collega’s en een lekker bedrag verdienen.

Ik ben al een aantal jaar zorgstudent om de bewoners nog gelukkiger te maken!"

Jennifer

"In plaats van een gewone bijbaan kan ik bij tante doen waar ik blij van wordt; mijn steentje bijdragen in de zorg én de waardering van de bewoners.

Natuurlijk zeg ik daar geen nee tegen!"

Vragen of behoefte aan meer informatie?

 

Pak dan je telefoon of stuur een e-mail naar de afdeling HR. Je kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 0164 713300 of e-mailen naar werkenbij@tantelouise.nl
Ben je even niet in de gelegenheid om te bellen of te mailen, stuur ons dan eenvoudig een whatsapp via het
nummer 06-57874504. Wij zorgen ervoor dat je snel een antwoord krijgt op al jouw vragen. 

Liever eerst even appen

 

06-57874504               

 

Intussen zijn wij razend benieuwd, want wie weet word jij wel onze nieuwe collega. Leuk!

Liever eerst ff appen?


06-57874504

Intussen zijn wij razend benieuwd, want wie weet word jij wel onze nieuwe collega. Leuk!

 

TanteLouise
Boerenverdriet 18
4613 AK Bergen op Zoom

WerkenBij@tantelouise.nl
0164 713300

RSIN 8073.86.583

 


© tanteLouise