Een bijbaan in

de zorg

bij jouw liefste tante!

Je bent natuurlijk niet voor niets op deze website terechtgekomen; blijkbaar heb jij zin in een bijbaan bij tanteLouise! Prima keuze!Bijbaan in de zorg

bij je liefste tante!

Je bent natuurlijk niet voor niets op deze website terechtgekomen; blijkbaar heb jij zin in een bijbaan bij tanteLouise! Prima keuze!


Een bijbaan als zorgstudent bij je liefste tante!


Want als je op zoek bent naar een leuke, afwisselende en vooral ook flexibele weekendbaan, dan ben je bij tanteLouise aan het juiste adres. 
In de zorg kunnen we jouw hulp namelijk goed gebruiken. En het mooie is: om bij tante te werken hoef je nog geen gediplomeerd Verzorgende of Verpleegkundige met ervaring te zijn. Het mag natuurlijk wel, maar juist als je in opleiding bent tot Verzorgende IG of Verpleegkundige of dat van plan bent te gaan doen, kun je bij ons terecht om je steentje bij te dragen!

Daarnaast hoef je voor een toffe bijbaan niet ver te kijken, want met wel zestien verzorgings- en verpleeghuizen op de Brabantse Wal is er altijd wel een locatie bij je in de buurt. Lekker gemakkelijk, op de fiets of brommer. En misschien kun je er wel terecht samen met je vrienden of medestudenten. Gezellig!

Hoe werkt dat bij tante, een bijbaan in de zorg? 


Het werken als zorgstudent in de ouderenzorg is misschien niet het eerste waar je aan denkt. Maar laat je verrassen en vergeet de klassieke spruitjeslucht, want als het gaat om innovatie en vernieuwing dan is tanteLouise haar tijd ver voorruit. En niet geheel onbelangrijk: tanteLouise is door haar eigen medewerkers beloond met het keurmerk Beste Werkgever 2018-2019. Dat zit wel snor, dus.

Natuurlijk, jij kiest je eigen weg. Maar wij kunnen je nu al wel beloven dat je met een baan als zorgstudent bij tanteLouise een lekker bedrag kunt verdienen om leuke dingen mee te doen. Ook lekker: het gevoel dat je jezelf nuttig maakt, dat je wat voor andere mensen betekent en ook nog extra ervaring opdoet voor je opleiding. Hoe mooi is dat?  


Sta je nu al te trappelen? 


Weet jij het al... Ga jij aan de slag als zorgstudent?
Reageer dan meteen via bovenstaande sollicitatiebutton en upload je gegevens en je voorkeuren!

Ontmoet je collega's!

Sarah

"Ik volg de opleiding HBO-V en ben trots op wat ik bij tanteLouise als zorgstudent mag en kan doen.

Door mijn bijbaan in de zorg doe ik veel ervaring op en maak ik kennis met de nieuwste innovaties in het werkveld."

Martijn

"Het allerleukste aan mijn bijbaan bij tanteLouise vind ik de werksfeer: het blij maken van de bewoners, fijne collega’s en een lekker bedrag verdienen.

Ik ben al een aantal jaar zorgstudent om de bewoners nog gelukkiger te maken!"

Jennifer

"In plaats van een gewone bijbaan kan ik bij tante doen waar ik blij van wordt; mijn steentje bijdragen in de zorg én de waardering van de bewoners.

Natuurlijk zeg ik daar geen nee tegen!"


Vragen of behoefte aan meer informatie?


Pak dan je telefoon of stuur een e-mail naar de afdeling P&O. Je kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 0164-713370 of e-mailen naar werkenbij@tantelouise.nl
Ben je even niet in de gelegenheid om te bellen of te mailen, stuur ons dan eenvoudig een whatsapp via het
nummer 06-83096396. Wij zorgen ervoor dat je snel een antwoord krijgt op al jouw vragen. 

Liever eerst ff appen


06-83096396               


Intussen zijn wij razend benieuwd, want wie weet word jij wel onze nieuwe collega. Leuk!

Liever eerst ff appen?


06-83096396

Intussen zijn wij razend benieuwd, want wie weet word jij wel onze nieuwe collega. Leuk!tanteLouise
Boerenverdriet 18
4613 AK Bergen op Zoom

WerkenBij@tantelouise.nl
0164-713370

RSIN 8073.86.583© tanteLouise