Vakantiewerk

bij jouw liefste tante!

Je bent natuurlijk niet voor niets op deze website terechtgekomen; blijkbaar heb jij nu al zin in vakantiewerk bij tanteLouise! Prima keuze!

Direct solliciteren?Vakantiewerk

bij je liefste tante!

Je bent natuurlijk niet voor niets op deze website terechtgekomen; blijkbaar heb jij nu al zin in vakantiewerk bij tanteLouise! Prima keuze!


Vakantiewerk bij je liefste tante!


Want als je op zoek bent naar een leuke, afwisselende en vooral ook flexibele vakantiebaan, dan ben je bij tanteLouise aan het juiste adres. 
Zowel in de zorg, horeca als facilitaire dienst kunnen we jouw hulp deze zomer goed gebruiken. En het mooie is: om bij tante te werken hoef je helemaal geen gediplomeerd Verpleegkundige met ervaring te zijn. Het mag natuurlijk wel, maar ook als je in opleiding bent tot Verzorgende IG of Verpleegkundige of dat van plan bent te gaan doen, kun je bij ons terecht. Ook wanneer je vanuit een andere opleiding je steentje wilt bijdragen. 

Daarnaast hoef je voor een toffe vakantiebaan niet ver te kijken, want met wel vijftien verzorgings- en verpleeghuizen op de Brabantse Wal is er altijd wel een locatie bij je in de buurt. Lekker gemakkelijk, op de fiets. En misschien kun je er wel terecht samen met je vrienden. Gezellig!
Hoe is dat, vakantiewerk bij tante? 


Vakantiewerk in de ouderenzorg is misschien niet het eerste waar je aan denkt. Maar laat je verrassen en vergeet de klassieke spruitjeslucht, want als het gaat om innovatie en vernieuwing dan is tanteLouise haar tijd ver voorruit. En niet geheel onbelangrijk: tanteLouise is door haar eigen medewerkers beloond met het keurmerk Beste Werkgever 2018-2019. Dat zit wel snor, dus.


Natuurlijk, jij kiest je eigen weg. Maar wij kunnen je nu al wel beloven dat je met een vakantiebaan bij tanteLouise een lekker bedrag kunt verdienen om leuke dingen mee te doen. Ook lekker: het gevoel dat je jezelf nuttig heb gemaakt, dat je wat voor andere mensen hebt betekend en misschien ook nog wel extra ervaring hebt opgedaan voor je opleiding. Hoe mooi is dat?  

Sta je al te trappelen?

Kijk dan snel naar bovenstaande vacatures en maak je keuze… Welke functie past het beste bij jou, welk vakantiewerk is jou op het lijf geschreven. Weet je het al? Reageer dan meteen via bovenstaande sollicitatiebutton en upload je gegevens en je voorkeuren.. 

Ontmoet je collega's!

Sarah

"Ik volg de opleiding HBO-V en ben trots op wat ik bij tanteLouise in de zomermaanden mag en kan doen.

Door mijn vakantiebaan in de zorg doe ik veel ervaring op en maak ik kennis met de nieuwste innovaties in het werkveld."

Martijn

"Het allerleukste aan mijn zomerbaan bij tanteLouise vind ik de werksfeer: het blij maken van de bewoners, fijne collega’s en een lekker bedrag verdienen.

Ik ben er ook dit jaar weer bij om de bewoners nog gelukkiger te maken!"

Jennifer

"In plaats van een gewone bijbaan kan ik in de zomer bij tante doen waar ik blij van wordt; mijn steentje bijdragen in de zorg en de waardering die ik van de bewoners krijg.

Natuurlijk zeg ik daar geen nee tegen!"


Vragen of behoefte aan meer informatie?


Pak dan je telefoon of stuur een e-mail naar de afdeling P&O. Je kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 0164-713370 of e-mailen naar werkenbij@tantelouise.nl
Ben je even niet in de gelegenheid om te bellen of te mailen, stuur ons dan eenvoudig een whatsapp via het
nummer 06-83096396. Wij zorgen ervoor dat je snel een antwoord krijgt op al jouw vragen. 

Liever eerst ff appen


06-83096396               


Intussen zijn wij razend benieuwd, want wie weet word jij wel onze nieuwe collega. Leuk!

Liever eerst ff appen?


06-83096396

Intussen zijn wij razend benieuwd, want wie weet word jij wel onze nieuwe collega. Leuk!tanteLouise
Boerenverdriet 18
4613 AK Bergen op Zoom

WerkenBij@tantelouise.nl
0164-713370

RSIN 8073.86.583© tanteLouise