Vrijwilligers


De blije gezichten, daar doe je het voor ..., maar ook voor jezelf

Gezellig samen een krantje lezen of een wandelingetje maken. Pret maken tijdens een bonte avond, een praatje aanknopen of helpen tijdens de maaltijd. Op het oog kleine dingen soms, maar van onschatbare waarde.

De blije gezichten van de cliënten, dat is waar de vrijwilligers van tanteLouise het uiteindelijk voor doen. En het klinkt misschien een beetje gek, ook een beetje voor zichzelf. Want vrijwilligerswerk doe je niet alleen voor een ander. Natuurlijk: je helpt iemand bij de dingen die hij of zij niet meer kan, dat extra beetje verzorging, en stimuleert ze om (weer) dingen te doen die ze nog wel kunnen.

TanteLouise biedt legio mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. Er is altijd wel iets dat bij jou past. Misschien liggen jouw kwaliteiten wel bij het helpen van de huismeester of werk je graag in de tuin. Daarnaast kun je als vrijwilliger bij tanteLouise ook koken, winkelen of op stap met bewoners. Er zijn altijd mensen welkom in het restaurant, als gastvrouw of -heer of in de winkels in onze woonzorgcentra. In het hospice en de zorgcentra lopen vrijwilligers met bewoners mee ‘tot het einde van het leven’.

Dat is dankbaar werk; doet vooral de dingen waar je goed in bent en helpt daarmee anderen.

Wil jij ook het beste van jezelf geven voor het geluk van anderen?

Word dan vrijwilliger bij tanteLouise!

In heel ons verzorgingsgebied zoeken we enthousiaste mannen en vrouwen die wat van hun tijd, aandacht, deskundigheid en levenservaring willen geven aan de cliënten van tanteLouise en hun mantelzorgers.

We zijn opzoek naar veel verschillende soorten vrijwilligers. We zoeken voor zeer specifieke doelen vrijwilligers maar hebben ook grote behoefte aan vrijwilligers die allerhande soorten werk op willen pakken.

Vrijwilligerswerk doe je natuurlijk niet voor niets!

Je krijgt weliswaar geen vergoeding of salaris, maar je krijgt er altijd iets voor terug! Het belangrijkste is natuurlijk de waardering en dank van onze cliënten. Vrijwilligerswerk is daarnaast een geweldige ervaring in een gezellige en leerzame werkomgeving. Je ontmoet andere mensen, werkt mee in een team, je hebt collega’s en bent eens met andere dingen bezig. Belangrijk is dat je dingen doet die je zelf wilt en waar je blij van wordt. Samen kijken we wat het beste bij jou past.

TanteLouise ziet haar vrijwilligers als gelijkwaardige medewerkers. Samen met onze beroepskrachten en de mantelzorgers vorm je samen het zorgteam. Naast de team- en vrijwilligersbijeenkomsten (vier keer per jaar) is er ook scholing op maat in de vorm van gerichte cursussen en themabijeenkomsten. Sommige vrijwilligers vinden dat zo interessant of pikken dat zo goed op dat ze doorstromen naar een opleidingsplaats bij tanteLouise. 

 

tanteLouise
Postbus 73
4600 AB Bergen op Zoom

 

RSIN 8073.86.583


© tanteLouise