Auditor met bedrijfskundige blikLocatie

Servicebureau in Bergen op Zoom


Uren per week

32 tot 36 uur per week 


Werk- en denkniveau

HBO Bedrijfskunde Auditor met bedrijfskundige blik

 voor 32 tot 36 uur per week


Wil je een dynamische en afwisselende functie binnen een professioneel team van jonge en enthousiaste collega’s waar eigen initiatief en ambitie wordt toegejuicht? Ben jij als oplossingsgerichte collega de sparringpartner met een bedrijfskundige achtergrond waar het (locatie)management en jouw collega’s terechtkunnen? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

tanteLouise is geen doorsnee zorginstelling (lees: bij ons geen ‘Ivoren toren’ en eindeloze vergaderingen). Wij zijn een tikkeltje eigenzinnige zorgorganisatie met zo’n 1800 enthousiaste medewerkers gevestigd in het Brabantse Bergen op Zoom. Centraal gelegen tussen Antwerpen en Rotterdam. Tante loopt in de pas waar dat moet, toont lef waar dat kan en staat haar mannetje als het gaat om vernieuwing. Gedreven door onze zorg voor veiligheid en kwaliteit, innovatie en techniek. En dat maakt het – zonder onbescheiden te willen zijn – een inspirerende club. Zo een waar je als financieel professional graag bij wil horen.

tanteLouise wil de beste in de ouderenzorg zijn

Om de beste te worden, is het een vereiste om prestaties op het gebied van kwaliteit, veiligheid, integriteit, duurzaamheid en financiën continu te verbeteren.
Als Auditor help je bij het verbeteren van deze prestaties. Door middel van scherp toezicht, prikkelende advisering en het opstellen van vernieuwende strategische beleidsadviezen draag je met de afdeling Audit & Advies bij aan het realiseren van de organisatiedoelen. In je functie werk je nauw samen met Administratie, Planning & Control, Inkoop, het (locatie)management en de externe accountant. 

Wil jij bijdragen aan onze missie?

Dan voel je je thuis in de onderstaande werkzaamheden:

 • Je leidt audits binnen het brede terrein van bedrijfsvoering van tanteLouise. Denk hierbij aan audits op nieuwbouwtrajecten, subsidietrajecten, projecten, financiën, inkoop en betalingsverkeer.
 • Je werkt samen met je collega auditoren aan integrale audits en adviseert vanuit bedrijfskundig oogpunt bij audits binnen de vakgebieden kwaliteit, veiligheid, integriteit en duurzaamheid.
 • Je beoordeelt het naleven van afspraken en het bereiken van doelen op een deskundige, doortastende, risicogerichte en resultaat gedreven manier
 • Op basis van de resultaten van dit onderzoek stimuleer je de professionals om te verbeteren en zorg je voor vernieuwende strategische beleidsadviezen.  

Altijd vanuit de bedoeling van tanteLouise: “cliënten zijn gelukkig en krijgen de beste zorg” en dat vanuit een slimme en efficiënte bedrijfsvoering.

Er zijn ook harde eisen

 • Je bent cijfermatig en analytisch sterk, proactief, klant- en resultaatgericht en in staat om vanuit een zelfstandige rol goed samen te werken
 • Je hebt HBO werk-  en denkniveau en een bedrijfskundige opleiding
 • Je hebt kennis van of affiniteit met de (ouderen)zorg
 • Je hebt een aantal jaar ervaring op het gebied van interne audits
 • Je ben nauwkeurig, betrouwbaar, creatief en in staat soft controls te integreren
 • Je beschikt over goede mondeling- en schriftelijke vaardigheden

Wat bieden we je? 

Wanneer je gaat werken bij tanteLouise dan ben je in dienst bij een van de grootste werkgevers in de regio. TanteLouise staat goed te boek, scoort hoog als het gaat om medewerkerstevredenheid en cliënttevredenheid en is financieel gezond. Dat is mooi, maar misschien niet helemaal wat je wilde weten. Want wat heeft tante voor jou in petto? 

 • Een contract voor 32 - 36 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband. De werktijden zijn mede afhankelijk van jouw wensen en flexibiliteit; daar komen we samen uit.
 • Niet onbelangrijk: salaris. Je wordt ingeschaald volgens de cao VVT FWG schaal 55, maximaal €4.161,92 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek. De daadwerkelijke inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • TanteLouise kent tal van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk daarbij aan een eindejaarsuitkering in november, een extra reiskostentoeslag als je wat verder weg woont, een degelijk pensioen, korting op je ziektekostenverzekering en een pc- en fietsplan.
 • Het laatste, maar niet het minste: tante biedt je alle mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van die opleidingen waar jij behoefte aan hebt.

Reageer nu

Ben je werkzaam in een soortgelijke functie en sta je te trappelen om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Reageer dan zo spoedig mogelijk, in elk geval vóór 6 juni 2020!
Heb je nog vragen of behoefte aan extra informatie? Schroom dan niet en bel naar Lizadine Rijkse (auditor) of Michael Verrijp (auditor) via het telefoonnummer 0164-713300.

Intussen zijn wij benieuwd, want word jij onze nieuwe collega? Leuk!

Wil je meteen reageren? Klik dan op onderstaande button!

Heb je al een keer eerder gesolliciteerd bij ons? Log dan eerst in, dan hoef je niet alles in te vullen. Is het je eerste sollicitatie? Klik dan op solliciteren


tanteLouise
Postbus 73
4600 AB Bergen op Zoom


RSIN 8073.86.583


© tanteLouise