BBL opleiding tot Verzorgende IG/MMZ of Verpleegkundige

Opleidingsplaatsen voor februari '20!Locatie

Diverse locaties in de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht


Uren per week

24 tot 32 uur per week


Werk- en denkniveau

MAVO/VMBO/MBO niveauBBL opleiding tot Verzorgende IG/MMZ of Verpleegkundige

 voor tenminste 24 uur per week


Ben jij er klaar voor? 

TanteLouise biedt de beste zorg waar thuis ook is. En dat moet vooral zo blijven. Daarom zoekt tante frisse talenten die zich, in een combinatie van leren en werken, willen ontwikkelen tot de zorgtoppers van de toekomst. Iets voor jou?
Maak dan een spetterende indruk op manager Tom en kom op Speeddate bij tante!
In samenwerking met verschillende regionale opleiders biedt tante je de ideale opstap naar een glanzende carrière in de zorg!

Hoe werkt zo'n opleiding bij tante?

Het is eigenlijk heel eenvoudig: in een traject van drie jaar voor Verzorgende IG/MMZ en drie tot vier jaar voor Verpleegkundige, ben je voornamelijk aan het werk in jouw toekomstige functie en ga je daarnaast één keer per week naar school.
De opleiding start in februari 2020, maar tanteLouise biedt aan (en dat is echt alleen bij tante) om voordat de lessen beginnen al meteen aan de slag te gaan. Dat is prettig, want in dat voortraject kun je alvast proeven aan je nieuwe afdeling, de collega’s en bewoners leren kennen en krijg je bouwstenen aangereikt waar je in je opleiding mogelijk al wat aan hebt.

En (niet onbelangrijk) omdat je al meteen in dienst bent bij tanteLouise, krijg je uiteraard ook direct salaris. Je wordt als je jonger bent dan 21 jaar ingeschaald in het leerlingensalaris volgens de cao VVT of ontvangt, als je ouder bent dan 21 jaar, het minimumloon. Om het nog aantrekkelijker te maken: indien je het traject succesvol aflegt, biedt tanteLouise je de garantie van een vaste baan als Verzorgende IG/MMZ of Verpleegkundige.
En de kosten voor de opleiding? Die betaalt ze natuurlijk ook.

Wie ben jij?

Bij tanteLouise leveren we zorg op een respectvolle en liefdevolle manier. Warm. Daarvoor volstaat niet alleen een juiste vooropleiding (minimaal MAVO/VMBO-K), want dat is voor tante niet genoeg. Tante zoekt vooral leerlingen met de juiste instelling! Leerlingen die niet alleen van aanpakken weten, maar met het hart op de juiste plaats. Die de droom hebben om anderen blij te maken met een vriendelijk woord of een helpende hand. Die het fijn vinden om het gezellig te maken op de afdeling, die plezier beleven aan de contacten met familieleden of mantelzorgers. Enthousiaste collega’s die met frisse ideeën het leven van de cliënten net dat beetje extra kleur weten te geven.

Waar wacht je op? 

Sta je – net van school of toe aan een carrièreswitch - te trappelen om in een combinatie van werken en leren BBL opleiding als Verzorgende IG/MMZ of Verpleegkundige te starten? En zou je dat het liefste doen bij tanteLouise (echt een hele leuke familie hoor!)?
Vul dan meteen het sollicitatieformulier in als je de button hieronder aanklikt! Wees er snel bij – er zijn namelijk een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! – dan spreken we elkaar snel.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de afdeling P&O. Daar vertellen ze je precies wat voor jou de beste stappen zijn naar een glanzende toekomst als Verzorgende IG/MMZ of Verpleegkundige in de ouderenzorg. Bellen dus!
Mogelijk heb je ons telefoonnummer al, maar voor alle zekerheid geven we het nog maar een keer: 0164-713370.Want stel dat we elkaar mislopen, dat zou pas echt jammer zijn. Toch?

Misschien wel belangrijk om te weten...

Je kunt tot en met 30 november 2019 solliciteren voor een opleidingsplaats. Wanneer je hebt gesolliciteerd kun je jouw sollicitatie volgen in jouw persoonlijke sollicitatieportal. We streven ernaar je binnen 2 weken een reactie te geven op jouw sollicitatie. Je ontvangt dan van ons bericht of je bent uitgenodigd voor een Speeddate! Spannend…

Wil je meteen solliciteren? Klik dan op onderstaande button!

Heb je al een keer eerder gesolliciteerd bij ons? Log dan eerst in, dan hoef je niet alles in te vullen. Is het je eerste sollicitatie? Klik dan op solliciteren


tanteLouise
Postbus 73
4600 AB Bergen op Zoom


RSIN 8073.86.583


© tanteLouise