Praktijkgestuurde BBL opleiding
Opleidingsplaatsen voor februari '21!
Locatie

Diverse locaties in de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht


Uren per week

24 tot 32 uur per week


Werk- en denkniveau

MAVO/VMBO/MBO niveauPraktijkgestuurde BBL opleiding tot Verzorgende IG/MMZ of Verpleegkundige

 voor tenminste 24 uur per week


TanteLouise biedt de beste zorg, waar thuis ook is. Omdat we willen dat dat zo blijft, zoekt tante talenten die ze, in een combinatie van werken en leren, kan opleiden tot de zorgtoppers van de toekomst. Dat doet tanteLouise in samenwerking met verschillende opleiders in de regio.
Wat denk je: is dit iets voor jou? Je krijgt een opleiding én een baan met een salaris. Hoe tof is dat?

Praktijkgestuurd leren, hoe werkt dat precies? 

Het is eigenlijk heel eenvoudig: de opleiding start in februari 2021 en in een traject van twee tot vier jaar (drie jaar voor Verzorgende IG/MMZ; twee tot vier jaar voor Verpleegkundige) werk je al meteen in jouw toekomstige functie én krijg je één dag per week les.  
Het bijzondere aan praktijkgestuurd leren is dat je niet in de schoolbanken zit, maar je de lessen volgt in een van tante’s eigen locaties. In je klas zitten alleen maar leerling-collega’s van tanteLouise, zodat je heel eenvoudig ervaringen kunt uitwisselen en samen interessante projecten kunt doen.
Een ander voordeel is, is dat je naast de reguliere lesstof extra aandacht besteed aan thema’s als psychogeriatrische zorg, palliatieve zorg en geriatrische revalidatiezorg. Dat maakt je opleiding én werk nog interessanter en stoomt jou klaar voor een glanzende carrière in de ouderenzorg!

Nog even over dat salaris

Omdat je al meteen in dienst komt bij tanteLouise, krijg je uiteraard ook meteen een salaris. Als je jonger bent dan 21 jaar, dan krijg je het leerlingensalaris volgens de cao VVT. Ben je ouder dan 21 jaar, dan krijg je het minimumloon. En wat helemaal mooi is: als je het traject succesvol afrondt, biedt tanteLouise je ook nog eens de garantie van een vaste baan als Verzorgende IG/MMZ of Verpleegkundige. En de kosten voor je opleiding, die betalen we dan ook. Nou, wat wil je nog meer?

Wie zoeken we?

Bij tanteLouise maken de mensen het verschil. We leveren zorg op een liefdevolle manier. Warm. Daarom volstaat niet alleen de juiste vooropleiding (minimaal MAVO/VMBO-K), we zoeken vooral aankomend leerlingen met het hart op de juiste plaats. Leerlingen die van aanpakken weten, maar die het gewoon fijn vinden om het leven van de bewoners net dat beetje meer kleur te geven door een vriendelijk woord of een helpende hand. Die het leuk vinden om contact te maken met familie of mantelzorgers en die er zelf ook van genieten als het gezellig is op de afdeling.

Lijkt het je wel wat? 

Sta je – net van school of toe aan een carrièreswitch – te trappelen om in een combinatie van leren en werken Verzorgende IG/MMZ of Verpleegkundige te worden? En wil je dat het liefst doen bij tanteLouise?

Wees er dan snel bij en reageer zo spoedig mogelijk, want er zijn maar een beperkt aantal opleidingsplaatsen beschikbaar!

Wat te doen? 

Klik op de button hieronder en vul meteen het sollicitatieformulier in. Als je dat hebt gedaan kun je heel eenvoudig je eigen sollicitatie volgen in jouw persoonlijke sollicitatieportal.

TanteLouise streeft ernaar om je binnen een week te laten weten of je bent uitgenodigd voor de speeddate met een van de (locatie) managers!

Het kan natuurlijk zijn dat je nog vragen hebt of meer informatie wenst. Dat snappen we. Neem dan zo snel mogelijk contact op met de afdeling P&O. Daar vertellen ze je graag wat voor jou de mogelijkheden zijn in een mooie toekomst in de ouderenzorg. Bellen dus!
Mogelijk heb je ons nummer al, maar voor alle zekerheid geven we het nog maar een keer: 0164 713 370.

Wil je meteen reageren? Klik dan op onderstaande button!

Heb je al een keer eerder gesolliciteerd bij ons? Log dan eerst in, dan hoef je niet alles in te vullen. Is het je eerste sollicitatie? Klik dan op solliciteren


tanteLouise
Postbus 73
4600 AB Bergen op Zoom


RSIN 8073.86.583


© tanteLouise