Praktijkgestuurde BBL opleiding
Opleidingsplaatsen voor februari '22! 

 

 

Locatie

Diverse locaties in de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht

 

Uren per week

24 tot 32 uur per week

 

Werk- en denkniveau

MAVO/VMBO/MBO

 

 

Praktijkgestuurde BBL opleiding tot Verzorgende IG/MMZ of Verpleegkundige

 voor tenminste 24 uur per week

 

TanteLouise biedt de beste zorg, waar thuis ook is.
Omdat we willen dat dat zo blijft, zoekt tante talenten die ze, in een combinatie van werken en leren, kan opleiden tot de zorgtoppers van de toekomst.

Wat denk je: is dit iets voor jou? Je krijgt een opleiding én een baan met een salaris. Hoe tof is dat?

Praktijkgestuurd leren, hoe werkt dat precies?

Het is eigenlijk heel eenvoudig: de opleiding start in februari 2022 en in een traject van ongeveer drie jaar voor Verzorgende IG/MMZ of Verpleegkundige werk je al meteen in jouw toekomstige functie én krijg je één dag per week les.  
Het bijzondere aan praktijkgestuurd leren is dat je niet in de schoolbanken zit, maar je de lessen volgt in een van tante’s eigen locaties. In je klas zitten alleen maar leerling-collega’s van tanteLouise, zodat je heel eenvoudig ervaringen kunt uitwisselen en samen interessante projecten kunt doen.
Een ander voordeel is dat je naast de reguliere lesstof extra aandacht besteedt aan thema’s als psychogeriatrische zorg, palliatieve zorg en geriatrische revalidatiezorg. Dat maakt je opleiding én werk nog interessanter en stoomt jou klaar voor een glanzende carrière in de ouderenzorg!

Nog even over dat salaris

Omdat je al meteen in dienst komt bij tanteLouise, krijg je uiteraard ook meteen een salaris. Als je jonger bent dan 21 jaar, dan krijg je het leerlingensalaris volgens de cao VVT. Ben je ouder dan 21 jaar, dan krijg je het minimumloon.
En wat helemaal mooi is: als je het traject succesvol afrondt, biedt tanteLouise je ook nog eens de garantie van een vaste baan als Verzorgende IG/MMZ of Verpleegkundige. En de kosten voor je opleiding, die betalen we dan ook. Nou, wat wil je nog meer?

Wie zoeken we?

Bij tanteLouise maken de mensen het verschil. We leveren zorg op een liefdevolle manier. Warm. Daarom volstaat niet alleen de juiste vooropleiding (minimaal MAVO, VMBO Kader óf MBO niveau 2), we zoeken vooral aankomend leerlingen met het hart op de juiste plaats. Leerlingen die van aanpakken weten, maar die het gewoon fijn vinden om het leven van de bewoners net dat beetje meer kleur te geven door een vriendelijk woord of een helpende hand. Die het leuk vinden om contact te maken met familie of mantelzorgers en die er zelf ook van genieten als het gezellig is op de afdeling.

Lijkt het je wel wat?

Sta je – net van school of toe aan een carrièreswitch – te trappelen om in een combinatie van leren en werken Verzorgende IG/MMZ of Verpleegkundige te worden? En wil je dat het liefst doen bij tanteLouise?

Wees er dan snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal opleidingsplaatsen voor februari 2022 beschikbaar. Reageer dus zo spoedig mogelijk!

Hoe kun je reageren?

Allereerst wil tanteLouise graag weten wie jij bent! Wat is daar voor nodig? Eigenlijk niet zo veel: je cv en een korte introductie over wie jij bent en eventueel je diploma’s als je deze bij de hand hebt.
En hoe dan verder? Klik vóór 20 december 2021 op de button hieronder en vul het sollicitatieformulier in en voeg de bijlagen toe. En als je dat gedaan hebt kun je heel eenvoudig je sollicitatie volgen in jouw persoonlijke sollicitatieportal.

TanteLouise streeft ernaar om je binnen 2 weken te laten weten of je bent uitgenodigd voor de speeddate met een (locatie) manager en praktijkopleider! Helemaal leuk: wanneer je voldoet aan de vooropleidingseisen word je hoe dan ook uitgenodigd voor zo’n speeddate.

Het kan natuurlijk zijn dat je nog vragen hebt of meer informatie wenst. Dat snappen we. Neem dan zo snel mogelijk contact op met de afdeling P&O. Daar vertellen ze je graag wat voor jou de mogelijkheden zijn in een mooie toekomst in de ouderenzorg. Bellen dus!
Mogelijk heb je ons nummer al, maar voor alle zekerheid geven we het nog maar een keer: 0164 713300.

Wil je meer weten over de beroepen Verzorgende IG/MMZ of Verpleegkundige?

Klik dan hier voor algemene informatie over het werken als Verzorgende IG/MMZ!
Heb je interesse in het werken als Verpleegkundige en wil je hierover meer weten? Klik dan hier.

Wil je meteen reageren? Klik dan op onderstaande button!

Heb je al een keer eerder gesolliciteerd bij ons? Log dan eerst in, dan hoef je niet alles in te vullen. Is het je eerste sollicitatie? Klik dan op solliciteren

 

tanteLouise
Postbus 73
4600 AB Bergen op Zoom

 

RSIN 8073.86.583


© tanteLouise