Praktijkgestuurde BBL-opleiding

 

 

Locatie

Diverse locaties in de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht

 

Uren per week

24 tot 32 uur per week

 

Werk- en denkniveau

MAVO/VMBO/MBO

 

Hoor jij vaker dat de ouderenzorg echt bij jou past? Of denk je er al langer aan om de stap te maken, maar kwam het er gewoon niet van? En zou je graag dit voorjaar willen starten met de MBO-niveau 3 opleiding tot Verzorgende IG?
Dan is dit jouw kans! Want hoe tof is dat: een opleiding én meteen een baan met salaris en dan ook nog bij een van de vooruitstrevendste en innovatieve organisaties in de ouderenzorg! 

 

Praktijkgestuurde BBL-opleiding tot Verzorgende IG

 voor tenminste 24 uur per week
 

 

Mogelijk heb je je al uitgebreid georiënteerd, misschien ook niet. Wil je een inkijkje in hoe het leren en werken bij tanteLouise eraan toe gaat?
Bekijk dan de vlog over onze BBL-leerling Jantine en praktijkopleider Steffi:

 

Nog wat meer weten over tanteLouise als organisatie? Kijk dan eens op onze website!
 

Praktijkgestuurd leren, hoe werkt dat precies?

De opleiding tot Verzorgende IG start in het voorjaar van 2023 en duurt ongeveer drie jaar. Je werkt al meteen in jouw toekomstige functie en krijgt één dag per week les. 

Je wisselt elk jaar van werkplek. Zo maak je binnen onze locaties kennis met verschillende doelgroepen in de ouderenzorg, zoals psychogeriatrie (PG) en somatiek of specialistische gedragsgroepen.

Samen met jou bekijken we hoe we je leerproces het beste vormgeven. We houden daarbij rekening met je eigen voorkeuren en bijvoorbeeld je woonplaats. Daar komen we vast aan uit. In je klas zitten collega-leerlingen van tanteLouise. Dat is fijn, want zo kun je samen interessante projecten doen maar ook heel eenvoudig ervaringen uitwisselen.

Naast de reguliere lesstof (denk aan anatomie of verpleegtechnisch handelen) besteedt tanteLouise ook extra aandacht aan thema’s als psychogeriatrische zorg, palliatieve zorg en geriatrische revalidatiezorg. Ook komen onze innovaties voorbij: denk aan een heupairbag die botbreuken bij een val voorkomt en een bedsensor die we onder het matras leggen, waarmee je iemands ligpatroon kunt zien.

Dat maakt je opleiding en werk niet alleen interessanter, het vergroot je mogelijkheden om je verder te specialiseren en stoomt jou klaar voor een glanzende carrière in de ouderenzorg.

Ook goed om te weten: wanneer je in het voorjaar van 2023 start is de opleider Scalda in Goes.

Wat bieden we je?

Omdat je meteen in dienst komt bij tanteLouise, krijg je uiteraard ook meteen een salaris.
Maar daar blijft het niet bij. We zetten een aantal zaken op een rijtje:  

  • Ga je de Verzorgende IG BBL-opleiding volgen en 21 jaar en ouder? Dan ontvang je in het eerste jaar een bruto uurloon van € 14,05  (FWG 35 zij-instroomperiodiek van de CAO VVT vanaf maart 2023). Ieder afgerond leerjaar wordt je salaris verhoogd met één periodiek.
  • Ben je jonger dan 21 jaar? Dan gelden voor jou andere salarisvoorwaarden. Vraag hier gerust naar!
  • Je ontvangt bovenop het loon een onregelmatigheidtoeslag, een reiskostenvergoeding en je bouwt vakantiedagen en vakantiegeld op.
  • Je krijgt studie-uren die door tanteLouise worden vergoed (2,5 uur bij een 24-uurs contract, 3 uur bij een 28-uurs contract en 3,5 uur bij een 32-uurs contract).
  • Als je het traject succesvol afrondt, biedt tanteLouise je de garantie van een vaste baan als Verzorgende IG. Een kwestie van vertrouwen… En de kosten voor je opleiding, die betalen we dan ook.  

Wie zoeken we?

Om te beginnen heb je de juiste vooropleiding (minimaal MAVO, VMBO Kader of MBO niveau 2). Maar we vinden het zeker zo belangrijk dat je het hart op de juiste plaats hebt. Dat je het gewoon leuk vindt om andere mensen te helpen. Dat je er zelf blij van wordt als je met een vriendelijk woord of helpende hand het leven van onze cliënten net iets meer kleur kan geven. Dat je geniet als het contact met familie en mantelzorgers goed is en dat het gezellig is op de afdeling. Dát gevoel!

Het combineren van werk en leren - en tante snapt dat - is niet altijd eenvoudig. Je moet dus ook een beetje een doorzetter zijn en van aanpakken weten. Maar omdat de ouderenzorg zeven dagen per week en 24 per dag doorgaat, moet je ook nog flexibel zijn in je werktijden en -dagen (onregelmatig en ook afwisselend in de weekenden). Met die verschillende diensten en het jaarlijks rouleren van locatie is eigen vervoer wel handig.

Hoe kun je reageren?

Allereerst wil tanteLouise graag weten wie jij bent! Wat is daar voor nodig? Eigenlijk niet zo veel: je cv en een korte introductie over jezelf en eventueel je diploma’s, als je die bij de hand hebt.
Ben je er klaar voor? Klik dan zo snel mogelijk op de button hieronder. Vul het sollicitatieformulier in en voeg de bijlagen toe. Dat wijst zich vanzelf.
Als je dat gedaan hebt kun je heel eenvoudig je sollicitatie volgen in jouw persoonlijke sollicitatieportal.

TanteLouise streeft ernaar om je binnen 2 weken te laten weten of je bent uitgenodigd voor een gesprek met een (locatie)manager en praktijkopleider! Dat klinkt spannend, maar dat valt reuze mee: als jij beschikt over de juiste vooropleiding, word je hoe dan ook uitgenodigd.

Want we willen je graag persoonlijk leren kennen!

Heb je nog vragen?

Het kan natuurlijk zijn dat je toch nog vragen hebt of meer informatie wenst. Geen probleem. Neem zo snel mogelijk contact op met Roxanne van Henne of Denise Verbaarendse van de afdeling HR. Bellen dus! Mogelijk heb je ons nummer al, maar voor alle zekerheid geven we het nog maar een keer: 0164-713300. We helpen je graag, want wie weet: misschien zijn we straks wel collega’s. Hoe leuk is dat?

Wil je meteen reageren? Klik dan op onderstaande button!

Heb je al een keer eerder gesolliciteerd bij ons? Log dan eerst in, dan hoef je niet alles in te vullen. Is het je eerste sollicitatie? Klik dan op solliciteren

 

tanteLouise
Postbus 73
4600 AB Bergen op Zoom

 

RSIN 8073.86.583


© tanteLouise