BBL opleiding tot  verpleegkundigeLocatie

Diverse locaties


Uren per week

Minimaal 24 uur


Werk- en denkniveau

MBO niveauBBL opleiding tot verpleegkundige

 voor ten minste 24 uur per week


Wie zoeken we?


TanteLouise biedt de beste zorg waar thuis ook is. En dat moet vooral zo blijven. Daarom zoekt tante – dol op pareltjes – frisse talenten die zich, in een combinatie van leren en werken, willen ontwikkelen tot de zorgtoppers van de toekomst. Iets voor jou?

Maak een spetterende indruk op directeur Tom en kom op Speeddate bij Tante

In samenwerking met het Kellebeek College biedt tanteLouise je de ideale opstap naar een glanzende carrière in de zorg als  Verpleegkundige.

Of je nu een leergierige schoolverlater bent (minstens vmbo-GT) of een ambitieuze zij-instromer (minstens MBO niveau 3),  dan past deze opleiding misschien wel bij jou. En nog leuker: tanteLouise zorgt niet alleen voor optimale begeleiding en een prima leerplek met uitzicht op een volwaardige baan, tante betaalt ook je schoolgeld én een leuk salaris.

Is dat even tof?


Over werken bij tante

Voordat je het antwoord geeft, is het misschien goed om te weten dat tanteLouise niet zomaar een zorgorganisatie is. Niet zo één van dertien in een dozijn. Bij tante kijken we anders naar hetzelfde. Hoogwaardige zorg bieden, dat willen we allemaal, maar het is voor tanteLouise niet genoeg. Tante is altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen die de zorg naar een nóg hoger plan tillen, naar dingen die er nog niet zijn. Want die bedenken we zelf. Door anders te kijken, anders te denken en anders te doen. Nou, als dat geen inspirerende omgeving is...

Waar wacht je op?


Sta je meteen te trappelen om bij tanteLouise aan de slag te gaan, stuur dan onmiddellijk een brief met je CV en je motivatie. Dat kan heel gemakkelijk via de solliciteer-button onderaan deze pagina. Heb je nog vragen of wil je extra informatie, pak dan de telefoon en neem contact op met Afdeling P&O 0164-713370.

En voordat je het weet ben jij aan de slag bij tante.Wil je meteen solliciteren? Klik dan op onderstaande button!

Heb je al een keer eerder gesolliciteerd bij ons? Log dan eerst in, dan hoef je niet alles in te vullen. Is het je eerste sollicitatie? Klik dan op solliciteren


tanteLouise
Postbus 73
4600 AB Bergen op Zoom


RSIN 8073.86.583


© tanteLouise