BBL opleiding tot VerpleegkundigeLocatie

Diverse locaties in de gemeente Bergen op Zoom, Steenbergen


Uren per week

ten minste 24 uur


Werk- en denkniveau

VMBO- MBO niveauBBL opleiding tot Verpleegkundige - Nog enkele plaatsen beschikbaar!

 voor ten minste 24 uur per week


Wie zoeken we?

TanteLouise biedt de beste zorg waar thuis ook is. En dat moet vooral zo blijven. Daarom zoekt tante frisse talenten die zich, in een combinatie van leren en werken, willen ontwikkelen tot de zorgtoppers van de toekomst. Iets voor jou?

Maak een spetterende indruk op directeur Tom of manager zorgondersteuning Linda en kom op Speeddate bij Tante!

In samenwerking met het Kellebeek College biedt tanteLouise je de ideale opstap naar een glanzende carrière in de zorg.

De school start de opleiding in september, maar alleen tante biedt aan om voordat de lessen beginnen toch al (per 1 juli) aan de slag te gaan binnen tanteLouise. In het voortraject kun je dan onder begeleiding proeven aan het vak en krijg je bouwstenen aangereikt waar je in je opleiding mogelijk al wat aan hebt. En (niet onbelangrijk!) omdat je al meteen in dienst bent bij tanteLouise, krijg je nog een salaris ook! 

Sta je – net van school of toe aan een carrièreswitch - te trappelen om in een combinatie van werken en leren (BBL) een opleiding tot Verpleegkundige te starten? En zou je dat het liefste doen bij tanteLouise (echt een hele leuke familie hoor!)? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de afdeling Opleidingen en Ontwikkeling. Daar vertellen ze je precies wat voor jou de beste stappen zijn naar een glanzende toekomst als Verpleegkundige in de ouderenzorg. Bellen dus! Of vul meteen het sollicitatieformulier in als je de button linksonder aanklikt. Wees er snel bij – het aantal plaatsen is beperkt! – dan spreken we elkaar snel.

Mogelijk heb je ons telefoonnummer al, maar voor alle zekerheid geven we het nog maar een keer: 0164 713 339.
Want stel dat we elkaar mislopen, dat zou pas echt jammer zijn. Toch?


Over werken bij tante

Voordat je het antwoord geeft, is het misschien goed om te weten dat tanteLouise niet zomaar een zorgorganisatie is. Niet zo één van dertien in een dozijn. Bij tante kijken we anders naar hetzelfde. Hoogwaardige zorg bieden, dat willen we allemaal, maar het is voor tanteLouise niet genoeg. Tante is altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen die de zorg naar een nóg hoger plan tillen, naar dingen die er nog niet zijn. Want die bedenken we zelf. Door anders te kijken, anders te denken en anders te doen. Nou, als dat geen inspirerende omgeving is...

Wil je meteen solliciteren? Klik dan op onderstaande button!

Heb je al een keer eerder gesolliciteerd bij ons? Log dan eerst in, dan hoef je niet alles in te vullen. Is het je eerste sollicitatie? Klik dan op solliciteren


tanteLouise
Postbus 73
4600 AB Bergen op Zoom


RSIN 8073.86.583


© tanteLouise