Coordinator Facilitair

 

 

Locatie

Gemeente Steenbergen

 

Uren per week

32 tot 36 uur per week

 

Diploma

HBO opleiding Facility Management of Hogere Hotelschool

Binnen de locaties van tanteLouise speelt de facilitaire bedrijfsvoering een essentiële rol. Daarbij is het voor ons van belang dat de kwaliteit van de horeca, schoonmaak, vastgoed en techniek altijd het beste is voor onze bewoners. Net zoals de kwaliteit van zorg. Maar ook voor medewerkers is een prettige werkomgeving belangrijk. In de komende jaren wordt facilitaire bedrijfsvoering steeds belangrijker binnen de ouderenzorg. Heb jij hier jouw visie op en wil je daaraan bijdragen?  

 

Wat ga je doen? 

Als Coördinator Facilitair heb je een breed en complex takenpakket. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor de totale facilitaire bedrijfsvoering op een locatie in Steenbergen van tanteLouise. Hieronder valt de horeca, schoonmaak, vastgoed en techniek. Hierbij werk je samen met de locatiemanagers, assistent locatiemanagers en teamleiders. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de gehele locatie(s). Dagelijks ben jij bezig met wat er speelt op de locatie(s), welk beleid/zorgvisie hierop van toepassing is en hoe je dit kan (door)vertalen naar de werkvloer.  

Jij houdt het overzicht en bewaakt de budgetten. Je zorgt dat alle primaire processen op rolletjes lopen en voldoen aan de kwaliteitseisen, beleid en zorgvisie. Ook zorg je samen met de locatiemanager voor het opstellen van het meerjarenbeleidsplan voor jouw locatie(s). Je hebt de drive om bij alles wat we doen te onderzoeken hoe het – of het nu gaat om planning, uitvoering of resultaat – een volgende keer nog beter kan.  

Daarnaast geef je op een inspirerende manier leiding en coach/motiveer je jouw team bestaande uit onder andere (chef)koks, huismeesters, medewerkers horeca, vrijwilligers enz.  

Om precies te weten wat er speelt onder de medewerkers en cliënten, houd je nauw contact met de zorg, cliëntenraad en uiteraard je eigen medewerkers. Zo ben je toch dicht bij je eigen mensen en de processen. Kijk, zo doen we dat bij Tante! 

Hier ga je werken 

Jij wordt onderdeel van een team van tien coördinatoren verspreid over de locaties binnen West-Brabant, waar jij focust op een locatie in Steenbergen. Het team spart maandelijks over wat er op facilitair gebied leeft, maar ook hoe we een nieuwe visie op facilitair gebied kunnen implementeren binnen tante. Daarnaast pakken we gezamenlijk projecten op zoals de Green Deal (staat in het teken van het verduurzamen van de zorg).  

Dit breng je mee 

  • Een afgeronde Hbo-opleiding op het gebied van Facility Management of Hogere Hotelschool. 
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van Facilitaire Dienstverlening/Bedrijfsvoering.  
  • Van nature beschik je – niet onbelangrijk - over een goed gevoel voor hospitality. Je hebt een scherpe analytische blik en bent integer.

Naast bovenstaande harde eisen vindt tanteLouise het ook van belang dat jij je als Coördinator Facilitair herkent in de onderstaande competenties: 

  • Samenwerken; vertrouwen in elkaar, open, eerlijk en luisterend 
  • Servicegericht; dienstbaar en meedenkend 
  • Hiërarchisch leiderschap; hands-on, besluitvaardig, resultaatgericht, stevig in je schoenen staan 
  • Verandervermogen; leergierig en creatief 

Wat bieden wij je?  

  • Salaris! Om heel precies te zijn word je aan de hand van jouw kennis en ervaring in schaal FWG 55 (€3.176,71 - €4.558,88) van de cao VVT ingeschaald!
  • TanteLouise investeert maximaal in de ontwikkeling van haar eigen medewerkers. Er is een fors budget beschikbaar voor tal van opleidingen en cursussen, bij erkende opleidingsinstituten of via scholingen op tantes Leerplein. Zo biedt tante ook een leiderschapsprogramma aan!
  • Tante kent tal van prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een stevige eindejaarsuitkering, de mogelijkheid om via de organisatie (met een leuk financieel voordeel) een fiets, pc of laptop aan te schaffen. Er is een uitgebreid vitaliteitsprogramma met tal van activiteiten om aan de slag te gaan met je gezondheid.

Goed om te weten: als je bij ons komt werken, is het verplicht om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te leveren. De kosten daarvan vergoeden wij.

Wil jij onze nieuwe collega worden? 

Ben je werkzaam in een soortgelijke functie en sta je te trappelen om deze nieuwe uitdaging aan te gaan? En wil je dit het liefst doen bij tanteLouise? Solliciteer dan meteen! Dat gaat het snelst door je motivatiebrief en cv via de solliciteer button te uploaden. 

Mocht je nog vragen hebben of behoefte aan extra informatie, aarzel niet en bel met Jacqie van den Hoek-de Groene Coördinator Facilitair a.i. Zij is telefonisch bereikbaar via jacqie.degroene@tantelouise.nl of 06 – 1601 5229.

Ondertussen zijn wij razend benieuwd, want word jij onze nieuwe Coördinator Facilitair? Dat zou leuk zijn, toch? 

Wil je meteen solliciteren? Klik dan op onderstaande button!

Heb je al een keer eerder gesolliciteerd bij ons? Log dan eerst in, dan hoef je niet alles in te vullen. Is het je eerste sollicitatie? Klik dan op solliciteren

 

tanteLouise
Postbus 73
4600 AB Bergen op Zoom

 

RSIN 8073.86.583


© tanteLouise