ErgotherapeutLocatie

Locatie GRZ in Bergen op Zoom


Uren per week

32 uur per week


Werk- en denkniveau

HBO niveauErgotherapeut (intramuraal)

 voor 32 uur per week


TanteLouise biedt de beste zorg, waar thuis ook is. Daar maken wij geen geheim van. Sterker nog: tante vindt dat iedereen mag weten hoe ruim 2.500 betrokken medewerkers en vrijwilligers er elke dag weer voor zorgen dat iedereen op de Brabantse Wal op een waardige manier oud kan worden. Liefst zo lang mogelijk thuis natuurlijk - en ook daar helpen we graag bij - maar daarnaast in de gastvrije omgeving van één van onze zorg- en verpleegcentra in de buurt.

Ben jij werkzaam als ergotherapeut en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Beschik je daarnaast over een flexibele instelling en wil jij je kwaliteiten inzetten binnen een leuk team? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

 Als ergotherapeut maak je onderdeel uit van de afdeling Behandeling & Revalidatie. Ons intramurale team bestaat uit 7 ergotherapeuten. Je biedt behandelingen aan psychogeriatrische en somatische cliënten binnen onze zorg- en verpleegcentra. Je levert een bijdrage aan diagnostiek, middels het opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen. Je rapporteert, zowel mondeling als schriftelijk, op basis van observaties en vervolgbehandeling en neemt deel aan de verschillende overlegvormen waaronder werkoverleg binnen de eigen discipline en het multidisciplinaire team. Je levert een bijdrage aan de kwaliteitszorg en profilering van de eigen discipline, zowel intern als naar onze verwijzers. Je adviseert en ondersteunt (zorg)medewerkers, daarnaast lever je een bijdrage aan het ontwikkelen van vakinhoudelijke onderwerpen en randvoorwaarden. 

Wat vragen we van je? 

Je hebt een diploma HBO ergotherapie, affiniteit met de doelgroep ouderen en werkervaring binnen de ouderenzorg. Je kunt goed samenwerken in een multidisciplinair team, bent flexibel qua inzet en je hebt een zelfstandige werkhouding. Je bent innovatief, proactief, ondernemend, flexibel en resultaatgericht. Voor deze functie is het bezit van rijbewijs en een auto een vereiste.

Wat bieden we je?

Wanneer je bij tanteLouise gaat werken, ben je in dienst bij een van de grootste werkgevers in de regio, waar veel ruimte is voor innovatie en vernieuwing. TanteLouise biedt naast een uitdagende baan en een prettige werksfeer een keurig salaris (in schaal FWG 55 van de CAO VVT), een solide pensioen, een aantrekkelijke korting op de ziektekostenverzekering en nog tal van andere personeelsvoorzieningen.

Reageer snel!

Interesse? Stuur ons dan je CV en motivatiebrief voor 9 januari a.s. via onderstaande solliciteerbutton!
Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag te worden overlegd.

Vragen over de functie?

Heb je vragen over de functie? Aarzel niet en neem contact op met Jeske Sluijts, ergotherapeut, via telefoonnummer 06-42642849.
De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Wil je meteen solliciteren? Klik dan op onderstaande button!

Heb je al een keer eerder gesolliciteerd bij ons? Log dan eerst in, dan hoef je niet alles in te vullen. Is het je eerste sollicitatie? Klik dan op solliciteren


tanteLouise
Postbus 73
4600 AB Bergen op Zoom


RSIN 8073.86.583


© tanteLouise