Chefkok

 

 

Locatie

Locaties Bosgaard in Halsteren en Stuijvenburgh in Bergen op Zoom

 

Uren per week

36 uur per week

 

Werk- en denkniveau

Afgeronde MBO-Koksopleiding

 

Per 1 december a.s. is tanteLouise op zoek naar een

Ervaren chefkok met interesse in gastrology

voor de locaties Bosgaard en Stuijvenburgh

 voor 36 uur per week

 

Waar ga je werken?

Als Chefkok bij tanteLouise werk je op twee locaties, of eigenlijk drie! We vragen je namelijk ook om samen met het horecateam op ons Servicebureau mee te kijken en denken over de formule van het bedrijfsrestaurant. Hoe leuk is dat? Twee zorglocaties dus waar we steeds meer inspelen op de individuele wensen en behoeftes van onze bewoners en dan ook nog een extra uitdaging in de vorm van een bedrijfsrestaurant waar wij onze collega's van lekkere en gezonde lunches voorzien! 

In de locatie Bosgaard, op het rustig gelegen landgoed Vrederust, verzorg samen met jouw collega's de dagelijkse maaltijden van 96 bewoners. Er wordt gegeten in het nieuwe restaurant, in de huiskamers maar ook op de appartementen.
Je komt eigenlijk in twee werelden terecht, want de locatie Stuijvenburgh ligt juist weer in een volkse en levendige buurt in Bergen op Zoom. In het gezellige restaurant komen bewoners dan ook graag samen om te genieten van een smakelijke en verantwoorde maaltijd. 

Wat ga je doen?

Als Chefkok heb je een passie voor koken en zorg je, samen met de koks en de teams facilitair, voor de dagelijkse bereiding van (gepersonaliseerde) maaltijden voor de bewoners. Dit doen jullie samen vanuit de gastvrijheidsgedachte om iedere bewoner een fijn moment te bezorgen en dit proeven zij weer terug in de dagelijkse gerechten en a la carte maaltijden in de restaurants. 
Samen organiseren jullie dus echt alles wat er op het bord ligt en wat er rond het bord gebeurt!

In jouw functie ben je verantwoordelijk voor het operationeel aansturen van de koks en de teams facilitair van de locaties Bosgaard en Stuijvenburgh. Dit doe je door het voorbereiden van de werkplanningen en het dagelijks opvolgen van de voorkomende werkzaamheden. Daarnaast organiseer je structureel het werkoverleg en het overleg met de menucommissie van de locaties. 
Je levert tevens een grote bijdrage aan het opstellen van het jaarplan en de facilitaire visie van de locaties.
Hierin werk je nauw samen met de Coördinatoren Facilitair.
 

Naast bovenstaande werkzaamheden ben je controlerend op de geldende HACCP-regelgevingen en het beschikbare budget en speel je continu in op de wensen, behoefte, het welzijn en gezondheid van onze bewoners. Stapsgewijs vertaal je theoretische inzichten naar praktische toepassingen voor de collega's en zo transformeren jullie samen voedingsmiddelen in een smakelijk en verantwoord eten en drinken waar bewoners gelukkig en gezond van blijven. 

Wij stellen onszelf wel eens de vraag, zijn de koks misschien wel de dokters van de toekomst?

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt ruime ervaring als Chefkok en je hebt een MBO-Koksopleiding afgerond. Je staat daarnaast open voor het volgen van scholing op het gebied van Gastro-engineering. 
 • Je hebt een brede interesse in het koken van kwalitatief hoogwaardige maaltijden en hebt van nature een gastgerichte instelling, gecombineerd met een commerciële inslag.
 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van gastvrijheid en eten en drinken
 • Jouw kennis op het gebied van HACCP is up to date en je streeft naar voortdurende kwaliteit en verbetering.
 • Je bent graag creatief bezig en verheugt je iedere dag weer om onze bewoners te ontvangen en van het verzorgen van de maaltijd een feestje te maken.

Wat bieden we je? 

Uiteraard wil je vooraf weten wat tanteLouise zelf te bieden heeft en dat is behoorlijk wat.
Dan kunnen we, zonder onbescheiden te zijn, zeggen dat tante een van de grootste werkgevers in de regio is en op het gebied van innovatie en vernieuwing in de zorg haar tijd ver vooruit, maar dat is vast niet wat je bedoelt.
Maar wees gerust, tanteLouise biedt naast een uitdagende baan en een prettige werksfeer gewoon:

 • Een arbeidsovereenkomst van een jaar, met de optie tot verlenging bij goed functioneren
 • Een keurig salaris volgens de cao VVT in FWG 40, inschaling o.b.v. werkervaring en opleidingsniveau
 • Een structurele eindejaarsuitkering in november van 8,33 %
 • Een aanvullende reiskostenvergoeding voor als je wat verder weg woont
 • Een solide pensioen
 • Een aantrekkelijke korting op de ziektekostenverzekering
 • En nog tal van andere personeelsvoorzieningen

Allemaal prima geregeld, dus!

Waar wacht je op? 

Sta je te trappelen om als Chefkok bij tanteLouise aan de slag te gaan en wil je meteen solliciteren, stuur tante dan vóór 16 oktober a.s. een brief met daarin je CV en je motivatie. Dat kan heel gemakkelijk via de solliciteerbutton (onderin beeld).
De eerste gesprekken staan gepland op 19 en 20 oktober a.s.

Heb je nog vragen? Pak dan je telefoon en neem contact op met onze Coördinator Facilitair Bas van Kesteren, via telefoonnummer 06 30548216.

Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag te worden overlegd.

Wil je meteen reageren? Klik dan op onderstaande button!

Heb je al een keer eerder gesolliciteerd bij ons? Log dan eerst in, dan hoef je niet alles in te vullen. Is het je eerste sollicitatie? Klik dan op solliciteren

 

tanteLouise
Postbus 73
4600 AB Bergen op Zoom

 

RSIN 8073.86.583


© tanteLouise