Toffe tante zoekt talent!

 

 

Locatie

Diverse locaties in de regio van Bergen op Zoom

 

Uren per week

Aantal uur per week in overleg

 

Werk- en denkniveau

MBO (BOL en regulier) / HBO / WO

 

 

Stagemogelijkheden: kom je bij ons werken aan je toekomst?

 aantal uur per week in overleg

 

Over stage lopen bij tante

Het zal je meteen duidelijk zijn: binnen tanteLouise neemt opleiden een belangrijke plaats in. Om verschillende redenen. De belangrijkste is misschien wel dat stagiairs door hun frisse inbreng en nieuwe inzichten wezenlijk bijdragen aan de innovatie en vernieuwende organisatie die tante graag wil zijn. Tante legt de lat voor zichzelf hoog en werkt om die reden samen met diverse opleidingsinstituten en staat ook open voor het samenwerken met nieuwe opleidingsinstituten.

Hoe kun je solliciteren voor een stage bij tante?

Je bent ‘geknipt’ voor een stage bij tanteLouise en je wilt zo snel mogelijk aan de slag. Kijk, dat zien we graag. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Nou, heel eenvoudig eigenlijk. Een, twee, drie en klaar is… dat is dus wat we als eerste willen weten: je naam!

Hoe nu verder?

Wanneer tanteLouise je sollicitatie heeft ontvangen, krijg je een e-mail met daarin toegang tot ons sollicitatieportaal op deze website. Hier vind je alle informatie terug over jouw sollicitatie en leggen we uit wat er verder moet gebeuren. Het kan zijn dat tante extra info van je nodig heeft, maar ze kan je net zo goed meteen uitnodigen voor een gesprek. Elke keer als er een bericht van tanteLouise voor je klaarstaat, ontvang je van ons een e-mail met daarin een link naar het betreffende bericht. Dat kan niet missen, dus.
Lekker overzichtelijk en je weet ook meteen waar je aan toe bent.

Waar wacht je op?

Als het je wat lijkt om bij tante stage lopen en ben je benieuwd naar de stagemogelijkheden voor jouw opleiding, neem dan gerust contact met ons op! Je kunt de afdeling Opleidingen en Ontwikkeling bereiken via het algemene telefoonnummer 0164 713300 en vragen naar onze stagecoördinator Ankie van Treijen.

En hoe eerder je kan beginnen, hoe beter!

Intussen zijn wij wel razend benieuwd, want word jij onze nieuwe stagiair? Leuk!

Wil je meteen solliciteren voor een leuke en leerzame stage? Klik dan op onderstaande button!

Heb je al een keer eerder gesolliciteerd bij ons? Log dan eerst in, dan hoef je niet alles in te vullen. Is het je eerste sollicitatie? Klik dan op solliciteren

 

tanteLouise
Postbus 73
4600 AB Bergen op Zoom

 

RSIN 8073.86.583


© tanteLouise