Per direct: Kok op Locatie Stuijvenburgh

 

 

Locatie

Woonzorgcentrum Stuijvenburgh in Bergen op Zoom

 

Uren per week

36 uur per week

 

Werk- en denkniveau

Afgeronde MBO-Koksopleiding

Kok
Per direct

voor 36 uur per week

 

Wie zoeken we?

Als Kok ga je werken op onze sfeervolle locatie Stuijvenburgh, gelegen in levendige en volkse buurt in Bergen op Zoom. In het gezellige restaurant komen bewoners en buurtbewoners dan ook graag samen om te genieten van een smakelijke en verantwoorde maaltijd. 
Als kok op deze locatie ben je creatief en heb je een passie voor koken. Je zorgt er, samen met je collega’s kok, chef-kok, medewerkers restaurant en gastvrouwen, voor dat de bewoners dagelijks een smakelijke en verantwoorde maaltijd krijgen. Dit alles doe je vanuit de gastvrijheidsgedachte om onze bewoners een fijn moment te bezorgen en de kwaliteit van de maaltijdvoorziening continu te verbeteren. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van de keuken, waaronder het plaatsen van bestellingen, administratie en voorraadbeheer. Met het oog op de voedselveiligheid werk je altijd volgens de HACCP-richtlijnen. 

Samen met team horeca en zorg denk je vanuit de gastvrijheidsgedachte om iedere bewoner een fijn moment te bezorgen en dit proeven zij weer terug in de dagelijkse gerechten in het restaurant. Samen organiseren jullie dus echt alles wat er op het bord ligt en wat er rond het bord gebeurt!

Wij stellen onszelf wel eens de vraag, zijn de koks misschien wel de dokters van de toekomst?

Waar ga je werken?

Je hebt aantoonbare ervaring met het zelfstandig werken in een keuken en hebt het diploma Zelfstandig werkend kok (MBO niveau 3) behaald. Daarnaast is kennis van diëtiek vereist en is de kennis van HACCP up to date.

Je hebt een brede interesse in het koken van kwalitatief hoogwaardige maaltijden en hebt van nature een gastgerichte instelling, gecombineerd met een commerciële inslag. Helder communiceren gaat je gemakkelijk af en je bent als vanzelfsprekend representatief. Tevens werk je als kok even gemakkelijk zelfstandig als samen in een dynamische omgeving. Je hebt de drive om de gasten net een stapje voor te zijn en ieder gerecht met dezelfde constante kwaliteit de keuken uit te sturen. Van een kok op locatie verwachten we een toekomstgerichte visie en inlevingsvermogen in de behoeften die onze bewoners hebben. Je kan het overzicht goed bewaren, menukaarten samenstellen en weet je hoe je deze moet calculeren. Je hebt een professionele en flexibele instelling en vindt werken in wisselende diensten en in het weekend geen probleem.

Wat bieden we je?

Je kunt rekenen op een afwisselende, zelfstandige functie met veel sociale contacten en een prettige werksfeer. TanteLouise wil graag haar waardering tonen aan haar medewerkers, o.a. in de vorm van een vitaliteitsprogramma. Dit programma is gericht op gezondheidsbevordering. Onderdelen daarvan zijn: vers seizoensfruit op alle locaties, health testen, fietsplan, culturele uitstapjes en interessante workshops.

Maar wees gerust: tanteLouise biedt naast een uitdagende baan en een prettige werksfeer gewoon:

  • Per direct een arbeidsovereenkomst voor 36 uur per week
  • Een keurig salaris volgens de cao VVT in FWG 35, maximaal €2.845,21 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. De inschaling is afhankelijk van je opleidingsniveau en werkervaring
  • Een structurele eindejaarsuitkering in november van 8,33 %
  • Een aanvullende reiskostenvergoeding voor als je wat verder weg woont, een solide pensioen en een aantrekkelijke korting op de ziektekostenverzekering

Allemaal prima geregeld, dus!

Waar wacht je nog op!

Ben jij per direct beschikbaar en sta je te trappelen om als Kok bij tanteLouise aan de slag te gaan? Stuur tante z.s.m. een brief met daarin je CV en je motivatie. Dat kan heel gemakkelijk via de solliciteer knop. 

Heb je nog vragen? Pak dan je telefoon en neem contact op met onze Coördinator Facilitair Marleen Arensman – de Groot, via telefoonnummer 0164 281300.

Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag te worden overlegd.

Intussen zijn wij nieuwsgierig geworden, want wordt jij mijn nieuwe collega? Leuk!

Wil je meteen solliciteren? Klik dan op onderstaande button!

Heb je al een keer eerder gesolliciteerd bij ons? Log dan eerst in, dan hoef je niet alles in te vullen. Is het je eerste sollicitatie? Klik dan op solliciteren

 

tanteLouise
Postbus 73
4600 AB Bergen op Zoom

 

RSIN 8073.86.583


© tanteLouise