Projectleider

 

 

Locatie

Servicebureau in Bergen op Zoom

 

Uren per week

32 tot 36 uur per week

 

Werk- en denkniveau

Academisch werk- en denkniveau

 

Zorg is mensenwerk en mensen maken het verschil. TanteLouise beseft als geen ander, dat bevlogen en betrokken medewerkers nodig zijn om onze cliënten gelukkig te maken. Een goede en doordachte ondersteuning en een optimale, slimme bedrijfsvoering zijn daarbij essentieel. 

Om dit in goede banen te leiden, is tanteLouise op zoek naar een uiterst enthousiaste en bevlogen 
 

Projectleider

 voor 32 tot 36 uur per week

 

Wie zoeken we?

Als projectleider bij tanteLouise speel je een belangrijke en actieve rol in de invoering en optimalisering van (zorg)processen en het begeleiden van de ontwikkeling, invoering en evaluatie van vernieuwingen op het gebied van bedrijfsvoering. Dat laatste kan heel breed zijn en maakt deze baan extra uitdagend: van de keuze tot de implementatie van een (bedrijfs)kritische applicatie, de bedrijfsmatige doorlichting en analyse van een bedrijfsonderdeel tot aan de begeleiding van bouwprojecten van nieuw te openen locaties. Dat zijn mogelijke uitdagingen van een projectleider! 
 
De projectleider die tanteLouise graag aan het projectbureau toevoegt is ervaren in het succesvol opzetten en het (laten) uitvoeren van projecten volgens de LEAN/Continu Verbeteren methodiek, zodat tanteLouise een vliegende start kan maken met het project 'Simpel Beter'. Dit project moet de medewerkers van tanteLouise stimuleren en begeleiden om elke dag de beste zorg te leveren aan onze cliënten, op een wijze die ook aantrekkelijk is voor de medewerkers. Het project 'Simpel Beter' richt zich op het slim en efficiënt uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden rondom de cliënt, op basis van de bevindingen van de medewerker zelf.


Wat denk je, genoeg uitdaging? 

Wat vragen we van je?

Om deze functie tot een succes te maken ben je snel in staat zaken te doorgronden, weet je je verbaal staande te houden en weet je op eigen wijze het gestelde doel te bereiken. Een academisch opleidingsniveau en relevante werkervaring als projectleider is hiervoor noodzakelijk. Kennis van verbeter- en verandertrajecten is een pré! 

Waar ga je werken?

Je gaat werken bij het projectbureau van tanteLouise. Dit is een onderdeel van de directie bedrijfsvoering. Het projectbureau levert een bijdrage aan de vier hoofdthema’s van het ondernemingsplan van tanteLouise: gelukkige cliënt, gelukkige medewerker, slimme bedrijfsvoering en innovatie. 

TanteLouise wordt door belangrijke spelers in de ouderenzorg gekenmerkt als zeer toonaangevend op het gebied van strategische ontwikkelingen en het feitelijk vormgeven daarvan in de zorg. Onze organisatie laat daarbij zien dat zij lef heeft en een tikkeltje eigenzinnig is. 

Wat bieden we je?

TanteLouise biedt:  

  • Een uitdagende baan, binnen een toonaangevende zorgorganisatie, waarin je je expertise kwijt kunt en waarin initiatief wordt gewaardeerd. 
  • Een contract voor 32 of 36 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband. De werktijden en dagen zijn mede afhankelijk van jouw wensen; dit is in overleg te bepalen. 
  • Salaris volgens cao VVT FWG 60 (maximaal € 5.045,55 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week). Je daadwerkelijke inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring. 
  • De mogelijkheid om hybride te werken via tanteLouise’s nieuwste digitale werkomgeving en een uitgebreid thuiswerkbeleid met onder andere een thuiswerkvergoeding en thuiswerkplek. 
  • Daarnaast zijn er nog tal van andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk daarbij aan een eindejaarsuitkering van 8.33% in november, een aanvullende reiskostenvergoeding voor als je wat verder weg woont, een degelijk pensioen, korting op je ziektekostenverzekering en de mogelijkheid om jezelf blijvend te ontwikkelen door middel van diverse opleidingen. 

Waar wacht je op?

Sta je te trappelen om als projectleider bij tanteLouise aan de slag te gaan en om te starten met het project 'Simpel Beter', solliciteer dan zo spoedig mogelijk en stuur ons je CV en motivatie via onderstaande button! We nemen je sollicitatie direct in behandeling. 

Heb je nog vragen of wil je extra informatie, aarzel niet om de telefoon te pakken en bel met Tom van den Akker, Strategisch Adviseur van tanteLouise, via zijn telefoonnummer 06 31752826. 

Wil je meteen reageren? Klik dan op onderstaande button!

Heb je al een keer eerder gesolliciteerd bij ons? Log dan eerst in, dan hoef je niet alles in te vullen. Is het je eerste sollicitatie? Klik dan op solliciteren

 

tanteLouise
Postbus 73
4600 AB Bergen op Zoom

 

RSIN 8073.86.583


© tanteLouise