Psycholoog OuderenzorgLocatie

Centrum voor Geriatrische Revalidatie Zorg in Bergen op Zoom


Uren per week

32 uur per week


Werk- en denkniveau

HBO-/WO niveauPsycholoog Ouderenzorg

Geriatrische Revalidatie Zorg 

 32 uur per week


TanteLouise is geen doorsnee zorginstelling. Een tikkeltje eigenzinnig (zijn we trots op) en toonaangevend als het gaat om vernieuwing en innovatie. Zo’n 1.800 enthousiaste medewerkers en 850 vrijwilligers leveren dagelijks de beste zorg, waar thuis ook is in de drie gemeenten van de Brabantse Wal. In een klimaat dat ruimte biedt om op zoek te gaan naar dingen die er nog niet zijn, zorgen zij ervoor dat iedereen in ons werkgebied op een waardige manier oud kan worden. Tante loopt daarbij in de pas als dat moet, maar toont lef als het kan. Dat maakt tante – zonder onbescheiden te willen zijn – tot een inspirerende club.

Hoogwaardige zorg leveren, daar staan we voor, en dat vraagt om gedreven, creatieve professionals die hun vak kennen!

Ben jij of ken jij deze Psycholoog? Lees snel verder en reageer of deel!

Waar ga je werken?

Het Centrum voor Geriatrische Revalidatie Zorg van tanteLouise bevindt zich bij het Bravis ziekenhuis locatie Bergen op Zoom. In het Centrum werk je met een interdisciplinair team intensief samen om de revalidatie van de geriatrische revalidant vorm te geven. De eigen regie van de cliënt staat hierbij centraal.
Het GRZ team bestaat uit verpleging, verzorging en diverse behandelaren. Alle activiteiten zijn gericht op een zo kort mogelijk revalidatie duur, zodat de patiënten weer snel naar huis kunnen. De nauwe samenwerking tussen het ziekenhuis en het centrum GRZ verkleint de fysieke en de vakinhoudelijke afstand tussen medisch specialistische behandeling en Geriatrische Revalidatie.

Wat ga je doen?

Als Psycholoog ben je inzetbaar voor de diverse doelgroepen (o.a. cva, copd, oncologie) die verblijven op de GRZ. De werkzaamheden omvatten onder andere het verrichten van (neuro)psychologisch onderzoek naar cognitie, stemming en gedrag alsmede het uitvoeren van individuele psychologische behandeling. Daarnaast adviseer je het zorgteam, de behandelaren en mantelzorgers met betrekking tot de omgang met en begeleiding van cliënten. Het geven van klinische lessen in het kader van deskundigheidsbevordering is eveneens een onderdeel van het werk.

Wie ben jij?

Je bent (neuro)psycholoog met affiniteit voor de ouderenzorg en hebt aantoonbare vakkennis en werkervaring op het gebied van (neuro)psychologische diagnostiek, behandeling en teambegeleiding.
Bij voorkeur heb je reeds ervaring in de ouderenzorg en in de revalidatie.

Als persoon zoeken we een collega die van
dynamiek houdt, die proactief en zelfstandig werkt maar ook
belang hecht aan het werken in een team. Je beschikt daarnaast over een flinke dosis enthousiasme, doorzettingsvermogen en flexibiliteit en kunt goed reflecteren op je eigen handelen.
Verder is het wel belangrijk dat je in het bezit bent van een auto en rijbewijs.

Wat bieden we je?

Werken bij tanteLouise betekent werken bij een vooruitstrevende en innovatieve organisatie, waar jij de ruimte krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen.

Uiteraard wil je vooraf weten wat tanteLouise zelf te bieden heeft en dat is behoorlijk wat. Dan kunnen we zeggen dat tanteLouise een van de grootste werkgevers in de regio is en op het gebied van werknemersgeluk haar tijd ver vooruit, maar dat is vast niet alles waar je aan denkt. Wees gerust, want we bieden je ook:

  • Een contract voor 32 per week, met uitzicht op een vast dienstverband. De werktijden zijn mede afhankelijk van jouw wensen en flexibiliteit; daar komen we samen uit.

  • Niet onbelangrijk: salaris. Je wordt ingeschaald volgens de cao VVT FWG schaal 60, minimaal €3.088,06 tot maximaal €4.583,96 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek. De daadwerkelijke inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring.

  • TanteLouise kent tal van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk daarbij aan een eindejaarsuitkering in november, een extra reiskostentoeslag als je wat verder weg woont, een degelijk pensioen, korting op je ziektekostenverzekering en een pc- en fietsplan

  • Het laatste, maar niet het minste: tante biedt je alle mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van die opleidingen waar jij behoefte aan hebt.

Solliciteer nu

Sta je te trappelen om aan de slag te gaan en wil je meteen solliciteren, stuur tante dan een brief met daarin je CV en je motivatie via de onderstaande button!

We bieden je ook de mogelijkheid om een keer mee te lopen met het team, zodat je zelf kunt ervaren of tanteLouise bij jou past.

Voor vragen over de functie of het inplannen van een meeloopmoment kunt je contact opnemen met Madieke Remmerswaal, GZ Psycholoog via telefoonnummer 06-10558861.

Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag te worden overlegd.

Intussen zijn wij wel razend benieuwd, want word jij onze nieuwe collega? Leuk!

Wil je meteen solliciteren? Klik dan op onderstaande button!

Heb je al een keer eerder gesolliciteerd bij ons? Log dan eerst in, dan hoef je niet alles in te vullen. Is het je eerste sollicitatie? Klik dan op solliciteren


tanteLouise
Postbus 73
4600 AB Bergen op Zoom


RSIN 8073.86.583


© tanteLouise