Specialist Ouderengeneeskunde

 

 

Locatie

Diversen locaties in de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht

 

Uren per week

Aantal uur per week in overleg

 

Werk- en denkniveau

WO niveau

 

 

Specialist Ouderengeneeskunde

 aantal uur per week in overleg

 

Wie zoeken we?

TanteLouise biedt de beste zorg, waar thuis ook is. Met gelukkige medewerkers die het leven van onze cliënten net wat meer kleur geven. Dat is waar tanteLouise voor gaat en ook voor staat.

Het aantal ouderen dat complexe zorg nodig heeft groeit in een hoog tempo. Nieuwe initiatieven zijn onontbeerlijk. De inzet van moderne technologie juicht tanteLouise toe, zolang die maar niet afleidt van waar het in essentie om gaat: kwalitatief hoogwaardige maar vooral ook warme zorg.

Let op: tanteLouise is geen doorsnee zorginstelling, een tikkeltje eigenzinnig zelfs. Altijd op zoek naar dingen die er nog niet zijn. Maar door anders te kijken naar hetzelfde, in een klimaat dat ruimte biedt voor creativiteit en durf, komen we tot verfrissende ideeën en verrassende oplossingen. Bij tante maken de mensen het verschil. Dat werkt.

In dat hele proces van hoogwaardige zorg en voortdurende vernieuwing speelt de divisie Zorg & Behandeling een sleutelrol. Voor deze divisie zoekt tanteLouise een betrokken maar ook inspirerende Specialist Ouderengeneeskunde.

In het nieuwe ondernemingsplan van tanteLouise valt vaak het woord geluk. Niet als hoogdravende ambitie, maar als de overtreffende trap van tevredenheid. Voor onze cliënten, maar net zo goed voor de eigen medewerkers. Want de een kan nu eenmaal niet zonder de ander. Zo simpel is dat.

Als Specialist Ouderengeneeskunde ben je spin in een omvangrijk web. Je voert je werkzaamheden uit op meerdere locaties van tanteLouise, een van de grootste werkgevers op de Brabantse Wal.Je staat er uiteraard niet alleen voor, maar werkt nauw samen met een team van zorgmedewerkers, psychologen en paramedici. Je hebt een uitgesproken visie op multidisciplinair samenwerken en je herkent je in verbinden en vertrouwen. Je bent in staat om helder te communiceren, maar gaat ook een moeilijk gesprek niet uit de weg.

Wat ga je doen?

Wat er van een Specialist Ouderengeneeskunde zoal wordt verwacht, hoeven we je eigenlijk niet uit te leggen. Maar we doen het toch, want het is niet mis wat tanteLouise van je vraagt. Als Specialist Ouderengeneeskunde ben je bovenal verantwoordelijk voor de directe medische zorg – in al haar facetten - aan de bewoners van onze verpleeghuizen. Je voert de regie bij het opstellen en vaststellen van het zorgleefplan, waar het medisch behandel- en begeleidingsplan deel van uitmaakt.

Samen met collega-artsen geef je, in een cultuur van verbeteren en vernieuwen, vorm aan de ontwikkeling van het medisch beleid van tanteLouise. In een sfeer van collegialiteit en samenhang geef je opdrachten aan verplegend en verzorgend personeel, met dezelfde tact en inlevingsvermogen informeer je de cliënten en hun mantelzorgers. Je draagt enthousiast en constructief bij aan opleidingstaken op het terrein van medische zorg, zoals het in de praktijk opleiding van bijvoorbeeld een toekomstig basisarts, huisarts of specialist ouderengeneeskunde. Je houdt van je werk, maar beseft (en accepteert) dat er niet aan te ontkomen valt: overleg en commissiewerk. Zo af en toe…

Wie ben je?

We zoeken iemand die geniet van dynamiek, die proactief en zelfstandig werkt maar die ook als goed ambassadeur onze organisatie kan vertegenwoordigen in externe netwerken. Iemand met het hart op de juiste plaats; dat vindt tante belangrijk. Het spreekt voor zich dat je de opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde hebt afgerond en je staat als zodanig ook geregistreerd in het specialistenregister. Je hebt een duidelijke visie op geriatrische zorg en hebt ook de capaciteiten om die door te vertalen naar de cliënt. Verder is het wel belangrijk dat je in het bezit bent van een auto en rijbewijs omdat je beschikbaar moet zijn voor bereikbaarheidsdiensten.

Wat biedt tanteLouise?

Wanneer je gaat werken bij tanteLouise, ben je in dienst bij een van de grootste werkgevers in de regio. Naast een uitdagende baan en een prettige werksfeer biedt tanteLouise je een marktconform salaris (FWG 75 van de cao VVT) met eindejaarsuitkering, opleidingsmogelijkheden (zoals de Kaderopleiding), een aantrekkelijke korting op de ziektekostenverzekering en nog tal van andere personeelsvoorzieningen.

Reageer nu

Ben je werkzaam in een soortgelijke functie en sta je te trappelen om deze nieuwe uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan meteen!

Dat gaat het snelst door je motivatiebrief en cv via onderstaande Solliciteer button te uploaden. Wij zullen je bevestigen wanneer we je sollicitatie hebben ontvangen en nemen je sollicitatie direct in behandeling.

Mocht je nog vragen hebben of behoefte aan extra informatie, aarzel niet en bel met de afdeling P&O van tanteLouise. De afdeling is telefonisch bereikbaar via het algemene nummer 0164 713300.

Wil je meteen reageren? Klik dan op onderstaande button!

Heb je al een keer eerder gesolliciteerd bij ons? Log dan eerst in, dan hoef je niet alles in te vullen. Is het je eerste sollicitatie? Klik dan op solliciteren

 

tanteLouise
Postbus 73
4600 AB Bergen op Zoom

 

RSIN 8073.86.583


© tanteLouise