Specialist Ouderengeneeskunde in de eerste lijnLocatie

Diversen locaties in de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht


Uren per week

In overleg


Werk- en denkniveau

WO niveauSpecialist Ouderengeneeskunde in de eerste lijn

 aantal uur in overleg
Wie zoeken we?

TanteLouise biedt de beste zorg, waar thuis ook is. Met gelukkige medewerkers die het leven van onze cliënten net wat meer kleur geven. Dat is waar tanteLouise voor gaat en ook voor staat.

Het aantal ouderen dat complexe zorg nodig heeft groeit in een hoog tempo. Nieuwe initiatieven zijn onontbeerlijk. De inzet van moderne technologie juicht tanteLouise toe, zolang die maar niet afleidt van waar het in essentie om gaat: kwalitatief hoogwaardige maar vooral ook warme zorg.

Let op: tanteLouise is geen doorsnee zorginstelling, een tikkeltje eigenzinnig zelfs. Altijd op zoek naar dingen die er nog niet zijn. Maar door anders te kijken naar hetzelfde, in een klimaat dat ruimte biedt voor creativiteit en durf, komen we tot verfrissende ideeën en verrassende oplossingen. Bij tante maken de mensen het verschil. Dat werkt.

In dat hele proces van hoogwaardige zorg en voortdurende vernieuwing speelt de divisie Zorg & Behandeling een sleutelrol. Voor deze divisie zoekt tanteLouise een enthousiaste en inspirerende Specialist Ouderengeneeskunde in de eerste lijn.

In het nieuwe ondernemingsplan van tanteLouise valt vaak het woord geluk. Niet als hoogdravende ambitie, maar als de overtreffende trap van tevredenheid. Voor onze cliënten, maar net zo goed voor de eigen medewerkers. Want de een kan nu eenmaal niet zonder de ander. Zo simpel is dat.

Als Specialist Ouderengeneeskunde in de eerste lijn ben je spin in een omvangrijk web. Je voert je werkzaamheden uit op meerdere locaties van tanteLouise, een van de grootste werkgevers op de Brabantse Wal.Je staat er uiteraard niet alleen voor, maar werkt nauw samen met een team van zorgmedewerkers, psychologen, huisartsen en paramedici. Je hebt een uitgesproken visie op multidisciplinair samenwerken en je herkent je in verbinden en vertrouwen. Je bent in staat om helder te communiceren, maar gaat ook een moeilijk gesprek niet uit de weg.

Wat ga je doen?

Wat er van een Specialist Ouderengeneeskunde eerste lijn zoal wordt verwacht, hoeven we je eigenlijk niet uit te leggen. Maar we doen het toch, want het is niet mis wat tanteLouise van je vraagt. Tenslotte zoeken we een enthousiaste collega die onze divisie aantoonbaar kan versterken. Iemand die goed thuis is in de langdurige zorg, maar die daarnaast speciale affiniteit heeft met het werken in de eerste lijn.
In deze specifieke functie vervul je als Specialist Ouderengeneeskunde een belangrijke rol buiten de muren van onze locaties. Je ondersteunt cliënten die nog in hun vertrouwde omgeving van het eigen huis wonen en zoekt daarbij nadrukkelijk de samenwerking met de huisartsen. Daarnaast creëer je een solide netwerk om kwetsbare ouderen in de thuissituatie zo goed mogelijk bij te staan.

In dit netwerk ben je mede verantwoordelijk voor de regie in het diagnosticeren van de cliënt ten behoeve van het behandelbeleid en zorg je zodoende voor de juiste advisering richting de huisartsen van de cliënten.

Door te participeren in multidisciplinaire overleggen waarborg je deze adviseringen en worden de cliënten en mantelzorgers van de juiste medische informatie en het doel en het verloop van de behandeling voorzien.

Samen met collega-artsen geef je - in een cultuur van verbeteren en vernieuwen -  vorm aan de ontwikkeling van het medisch beleid van tanteLouise. Je draagt enthousiast en constructief bij aan opleidingstaken, zoals het in de praktijk opleiden van bijvoorbeeld een toekomstig basisarts, huisarts of specialist ouderengeneeskunde.

Je geniet van die diversiteit aan taken in je werk, maar beseft ook dat er soms niet aan te ontkomen valt: het onvermijdelijke overleg en commissiewerk.

Wie ben je? 

We zoeken iemand die geniet van dynamiek, die proactief en zelfstandig werkt maar die ook als goed ambassadeur onze organisatie kan vertegenwoordigen in externe netwerken. Iemand met het hart op de juiste plaats; dat vindt tante belangrijk. Het spreekt voor zich dat je de opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde hebt afgerond en je staat als zodanig ook geregistreerd in het specialistenregister. Je hebt een duidelijke visie op geriatrische zorg en hebt ook de capaciteiten om die door te vertalen naar de cliënt. Verder is het wel belangrijk dat je in het bezit bent van een auto en rijbewijs omdat je beschikbaar moet zijn voor bereikbaarheidsdiensten.

Wat biedt tanteLouise? 

Wanneer je gaat werken bij tanteLouise, ben je in dienst bij een van de grootste werkgevers in de regio. Naast een uitdagende baan en een prettige werksfeer biedt tanteLouise je een aantrekkelijk salaris (FWG 75 van de cao VVT) met eindejaarsuitkering, uitgebreide opleidingsmogelijkheden, een aantrekkelijke korting op de ziektekostenverzekering en nog tal van andere personeelsvoorzieningen.

Reageer nu

Ben je werkzaam in een soortgelijke functie en sta je te trappelen om deze nieuwe uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan meteen!

Dat gaat het snelst door je motivatiebrief en cv via onderstaande Solliciteer button te uploaden. Wij zullen je bevestigen wanneer we je sollicitatie hebben ontvangen en nemen je sollicitatie direct in behandeling.

Mocht je nog vragen hebben of behoefte aan extra informatie, aarzel niet en bel met Jan-Kees van Wijnen, directeur Zorg & Behandeling bij tanteLouise. Hij is telefonisch bereikbaar via het algemene nummer 0164 713300.

Intussen zijn wij razend benieuwd: word jij onze nieuwe collega? Dat zou leuk zijn, toch?

Wil je meteen reageren? Klik dan op onderstaande button!

Heb je al een keer eerder gesolliciteerd bij ons? Log dan eerst in, dan hoef je niet alles in te vullen. Is het je eerste sollicitatie? Klik dan op solliciteren


tanteLouise
Postbus 73
4600 AB Bergen op Zoom


RSIN 8073.86.583


© tanteLouise