Teamleider

Bij tanteLouise kijken we anders naar hetzelfde. Net zoals alle collega-organisaties doen we onze uiterste best om kwetsbare ouderen de beste zorg te bieden. Waar thuis ook is. Maar om die beste zorg ook in de toekomst te kunnen bieden, is tante tegelijkertijd op zoek naar dingen die er nog niet zijn: slimme oplossingen en nieuwe zorgconcepten die niet alleen de ouderenzorg maar juist ook de ouderen zelf een toekomst bieden.

Als het gaat om vernieuwing in de ouderenzorg - zeker op het terrein van dementie - behoort tanteLouise al tot de koplopers.
Samen met CZ zorgkantoor en CZ zorgverzekeraar zetten we een volgende stap. We doen dat met een totaal nieuw, baanbrekend zorgconcept! Doel van dit langdurige samenwerkingsverband is om de huidige én nieuwe generaties ouderen een betekenisvol leven te bieden, met meer eigen regie, meer vrijheid en bij voorkeur thuis! Hoe we dat doen? Dat leggen we hierna uit.

Om een geoliede start te maken in de eerste locatie van dit nieuwe zorgconcept zoekt tanteLouise een enthousiaste maar zeker ook avontuurlijke
 

Teamleider

 voor 28 uur per week

 

Over de locatie

In het nieuwe zorgconcept wordt de locatie het kloppend hart van de hele buurt. Onder één dak vinden ouderen een Dag en Doe-centrum, een Gezondheidspunt en logeerappartementen maar ook Tante’s proeflokaal en een showroom met moderne zorgtechnologie.

Het Dag en Doe-centrum fungeert als laagdrempelige ontmoetingsplek, een sociale hotspot voor de hele wijk. Als buurtbewoner kun je er terecht voor een praatje, een hapje en een drankje, maar bijvoorbeeld ook voor informatie of bijeenkomsten over het thema ‘Ouder worden in je eigen omgeving’.
Ouderen uit de wijk die al ondersteuning krijgen bij het zelfstandig thuis blijven wonen, kunnen voor de noodzakelijke zorg en begeleiding terecht bij het Gezondheidspunt. Bovendien worden ze wegwijs gemaakt in de mogelijkheden die er zijn om met inzet van moderne zorgtechnologie langer zelfstandig thuis te wonen. Lukt dat even niet, dan biedt een tijdelijk verblijf in een luxe logeerappartement mogelijk uitkomst.

De fysieke locatie (in een aparte vleugel bij Onze Stede) biedt vanaf april 2022 in eerste instantie plaats aan twaalf cliënten die al bekend zijn bij tanteLouise. In de loop van 2022 wordt het aantal plaatsen uitgebreid en kunnen ook nieuwe cliënten gebruik gaan maken van de aangeboden faciliteiten in zowel de fysieke locatie als in de thuissituatie.

Wat gaat er gebeuren?

In het nieuwe zorgconcept biedt het team van tanteLouise, in samenwerking met andere organisaties in de wijk en met inzet van vrijwilligers, van tien uur ’s morgens tot acht uur ’s avonds naast de genoemde faciliteiten ook dagprogramma’s met activiteiten-op-maat aan. En dat zeven dagen per week! Al deze activiteiten zijn stuk voor stuk gericht op ‘positieve gezondheid’. Ze prikkelen zowel het lichaam als het brein van cliënten, bieden structuur en stimuleren onze gasten om zelf regie te nemen over de (kleine) dingen in het leven.

Dat alles gebeurt in een warme ambiance, in een omgeving die in alles ontzettend uitnodigt. Als team zorgen jullie ervoor dat de bezoekers blij verrast worden door de hartelijke sfeer en de vele mogelijkheden in het Dag en Doe-centrum, maar net zo goed in het Gezondheidspunt. Jullie nemen de cliënten mee op hun persoonlijke route langs diverse activiteiten waarbij de nadruk ligt op ontmoeten, ontspannen, ervaren, doen en leren. Alleen of juist samen, met anderen. Maar altijd met plezier en verwondering.

Deze nieuwe manier van ouderenzorg vraagt ook iets van onze medewerkers. Het vraagt in elk geval om - daar is ie weer - net even anders te kijken naar hetzelfde. Met een professionele, maar vooral ook frisse blik.

Wie ben jij?

Als Teamleider binnen dit bijzondere zorgconcept laat je de locatie bruisen. Je brengt met je enthousiasme en misschien wel onconventionele manier van leidinggeven leven en sfeer in huis. Je toont lef, pioniersgeest en improvisatievermogen.

Tegelijkertijd (sommige dingen veranderen nooit) sta je garant voor de hoge kwaliteit van zorg en activiteiten die tante zo eigen is. Ook heel belangrijk: je weet je collega’s mee te nemen in de verdere ontwikkeling van dit hagelnieuwe zorgconcept. Bijvoorbeeld door het voorbereiden en invoeren van TAZ (Thuis Actief Zelfstandig) waarin het Dag en Doe-centrum en het Gezondheidspunt een belangrijke rol kunnen spelen. Maar bijvoorbeeld ook door meer datagedreven te werken en voorlichting te geven over de mogelijke inzet van slimme zorgtechnologie in de thuissituatie.

Door je ervaring in het werken met uiteenlopende, soms ook kwetsbare doelgroepen herken je als geen ander het kompas van de individuele cliënt en weet je ook prima - samen met hem of haar - de juiste koers te bepalen: wat kan iemand zelf, wat doen we beter samen, wat nemen we over. Dat vraagt dat je soms misschien buiten de gebaande paden moet treden, buiten bestaande systemen moet denken en misschien zelfs anders moet omgaan met verantwoordelijkheden. Gelukkig sta je daarin niet alleen, maar kun je leunen op een uitstekende multidisciplinaire samenwerking met de geriatrisch consulent, social worker en verpleegkundige Active Ageing.   

Dat alles maakt jou als Teamleider de onbetwiste spin in het web. Je bewaakt niet alleen het concept, je bent ook nog eens de ambassadeur van een uniek project en draagt dat ook uit bij in- en externe contacten. Wat denk je, iets voor jou?

Wat vragen we van je?

Om deze rol als Teamleider goed te kunnen vervullen:

  • ben je minimaal in het bezit van een MBO-diploma Verpleegkundige niveau 4
  • beschik je over kennis van ouderenzorg, toekomstbestendige zorgverlening en innovaties
  • heb je werkervaring in een soortgelijke werkomgeving
  • ben je tactvol, geduldig en sta je ook negenen stevig in je schoenen
  • weet je collega’s te inspireren en te motiveren
  • beschik je over pioniersgeest en doorzettingsvermogen
  • ben je bereid om in wisselende diensten mee te werken in het team

Als jij je herkent in het type Teamleider dat tante voor ogen heeft, laat er dan geen geen gras over groeien en reageer!

Met de voorwaarden zit het ook wel snor. Naast de uitdaging van een volledig nieuw, hartstikke modern zorgconcept en de rol die jij de ontwikkeling daarvan kan spelen, biedt tanteLouise je een keurig salaris volgens de cao VVT in FWG 50. Daar komt dan nog het nodige bij, zoals een eindejaarsuitkering in november, een solide pensioenregeling, korting op je ziektekostenverzekering en tal van andere personeelsvoorzieningen. Prima geregeld, allemaal.

Waar wacht je op?

Sta je te trappelen om (als eerste) aan de slag te gaan binnen dit nieuwe concept? Solliciteer dan vóór 20 januari 2022 door op onderstaande knop te klikken! De rest wijst zich vanzelf.

Wil je vooraf inhoudelijk meer weten over de vacature of het nieuwe zorgconcept en de locatie, pak dan de telefoon en bel met Locatiemanager Eva Bakker via 0164 713 300.

Nieuwsgierig naar de locatie?

Het is nog een beetje een verrassing, maar klik hier en zie hoe we al flink aan het bouwen zijn aan het nieuwe Dag en Doe-centrum. Spannend!

Wil je meteen reageren? Klik dan op onderstaande button!

Heb je al een keer eerder gesolliciteerd bij ons? Log dan eerst in, dan hoef je niet alles in te vullen. Is het je eerste sollicitatie? Klik dan op solliciteren

 

tanteLouise
Postbus 73
4600 AB Bergen op Zoom

 

RSIN 8073.86.583


© tanteLouise