Teamleider doelgroep somatiek

 

 

Locatie

Residentie Moermont in Bergen op Zoom

 

Uren per week

32 uur per week

 

Werk- en denkniveau

Minimaal MBO-niveau 4 Verpleegkunde

 

 

Teamleider

Doelgroep somatiek

 voor 32 uur per week

 

Wat ga je doen?

Als teamleider in Residentie Moermont heb je een afwisselende en verantwoordelijke baan. Binnen een professioneel team draag je bij aan de kwaliteit van de geboden zorg voor de cliënten en de kwaliteit van hun leven. Je geeft individueel en multidisciplinair richting aan datgene waar tanteLouise voor gaat en staat: mensgerichte zorg in een veilig en comfortabele omgeving  

Dat klinkt haast vanzelfsprekend, maar tanteLouise vraagt net iets meer: iets van jezelf. Warmte. Oprechte en persoonlijke aandacht om het leven van de client zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken. Dat doe je als teamleider door zichtbaar te zijn, vertrouwen te geven en veiligheid te bieden. Voor jou als teamleider is het de uitdaging om je volledig te richten op wat de medewerkers en het team nodig hebben om de beste zorg te kunnen verlenen. Daarvoor worden steeds meer taken gedelegeerd naar de coördinerende- en gespecialiseerde verzorgenden IG en de (HBO-)verpleegkundigen. Zij krijgen zo de kans om zich verder te ontwikkelen en naast basiszorg ook bezig te zijn met de andere uitdagende aspecten binnen hun functie. In dit veranderproces help je je team bij het positioneren van de verschillende, soms nieuwe, functies en het nemen van eigenaarschap. Dit doe je door de onderlinge samenwerking te stimuleren en collega’s continue mee te nemen in de ontwikkelingen.  

Ook ben je benaderbaar en geef je het goede voorbeeld aan de collega’s binnen de locatie. Interne en externe ontwikkelingen die om actie vragen vertaal jij naar je team en voor de cliënten. Je bent verantwoordelijk voor het goed uitvoeren van het HR-beleid en het roosteren binnen jouw team. Je levert een bijdrage aan en realiseert en bewaakt het jaarplan inclusief de begroting.  

Waar ga je werken?

Residentie Moermont biedt kleinschalig wonen in een grootschalig gebouw. De cliënten krijgen een totaalpakket aangeboden van verblijf, zorg, welzijn en service. De doelgroepen van de 28 woningen (bestaande uit 6 tot 12 bewoners) zijn divers: PG, Onbegrepen Gedrag, Somatiek, Gerontopsychiatrie, NAH en de Indische doelgroep.  
Op alle woningen wordt uitgegaan van het begrip ‘normaliserend wonen’, wat wil zeggen dat de bewoners zoveel als mogelijk hun stijl van leven kunnen voortzetten. De eigenheid van de bewoners staat centraal.  

In deze functie ben je verantwoordelijk voor 3 woningen met elk 11 bewoners met een somatische zorgvraag. Deze bewoners zijn zorgafhankelijk en hebben naast lichamelijke-, soms ook lichte cognitieve problematiek. 

Wie ben jij?

Je bent minimaal in het bezit van een MBO diploma Verpleegkunde niveau 4, aangevuld met praktijkervaring. Je hebt gevoel voor het geven van leiding en bewezen affiniteit met het coachen van medewerkers. Heb je al eens in een soortgelijke leidinggevende functie gewerkt en bijvoorbeeld een management opleiding gevolgd? Dan is dit een pré!  

Je staat stevig in je schoenen en bent van nature tactvol in je handelen. Je bent een inspirator en motivator voor je team. Je beschikt daarnaast over geduld en doorzettingsvermogen wat je toepast bij het coördineren van de dagelijkse processen.  

Als je dan ook nog eens ervaring hebt met het meewerken aan projecten binnen de (ouderen)zorg kun je bij je nieuwe collega’s niet meer stuk!  

En over jouw flexibiliteit: in verband met het meewerken in het team of als locatieverantwoordelijke vormt het werken in wisselende diensten en af en toe in het weekend voor jou geen belemmering. Dit geldt voor ongeveer de helft van je contracturen.  

Wat denk je, is dit teveel gevraagd? Of zeg je: kom maar op!  

Wat bieden we je?

Uiteraard wil je vooraf weten wat tante zelf te bieden heeft en dat is behoorlijk wat. Dan kunnen we, zonder onbescheiden te zijn, zeggen dat tante een van de grootste werkgevers in de regio is en op het gebied van innovatie en vernieuwing in de zorg haar tijd ver vooruit, maar dat is vast niet wat je bedoelt. Maar wees gerust, tanteLouise biedt naast een uitdagende baan en een prettige werksfeer gewoon: 

  • een keurig salaris in FWG 50 conform cao VVT, met een maximaal brutosalaris van € 4.370,94 per maand bij een 36-urige werkweek. De daadwerkelijke inschaling is afhankelijk van afhankelijk van je kennis en ervaring.  
  • in november (wel zo fijn met de dure feestmaand in het vooruitzicht) krijg je een eindejaarsuitkering.  
  • een aanvullende reiskostenvergoeding. 
  • goede interne scholingen. Bij tante ben je als teamleider helemaal up to date, ook als het gaat om de nieuwste zorgtechnologie. 
  • zoals we eerder al schreven: tanteLouise investeert maximaal in de ontwikkeling van de eigen medewerkers. Er is een fors budget beschikbaar voor tal van opleidingen en cursussen. Laat weten wat je dromen zijn: niks is tante te gek 
  • een vitaliteitsprogramma waarbij je kunt kiezen uit tal van activiteiten om je gezondheid te verbeteren. Fit maakt gelukkig! 
  • de mogelijkheid om via de organisatie (én met een leuk financieel voordeel) een fiets of een pc of laptop aan te schaffen 
  • tanteLouise is meer dan een logo op je salarisstrook. We zorgen goed voor je, ook als het even tegenzit. Je kunt bijvoorbeeld ondersteuning krijgen van een sociaal adviseur of verlichting zoeken in ons uitgekiende mantelzorgbeleid 

Allemaal fijn geregeld, dus. Er is nog veel meer, maar dat vertellen we je later wel… 

Reageren?

Als jij jezelf herkent in het type teamleider dat tanteLouise graag aan de somatiek woningen van Moermont toevoegt, laat er dan geen gras over groeien en reageer. We nemen je sollicitatie direct in behandeling. Want hoe eerder jij als teamleider kunt beginnen, hoe beter!  

Heb je nog vragen of behoefte aan extra inhoudelijke informatie? Pak dan je telefoon en bel met Jessica den Butter, locatiemanager van Moermont, via het algemene telefoonnummer 0164 713300.  

Intussen zijn we razend benieuwd, want wie weet ben jij straks onze nieuwe collega. Leuk! 

Wil je meteen reageren? Klik dan op onderstaande button!

Heb je al een keer eerder gesolliciteerd bij ons? Log dan eerst in, dan hoef je niet alles in te vullen. Is het je eerste sollicitatie? Klik dan op solliciteren

 

tanteLouise
Postbus 73
4600 AB Bergen op Zoom

 

RSIN 8073.86.583


© tanteLouise