Vakantiekrachten FacilitairLocatie

Diversen locaties in de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen en Woensdrecht


Uren per week

Aantal uur per week in overleg


Werk- en denkniveau

Je volgt het voortgezet onderwijs, het MBO of het HBO Vakantiekrachten Facilitair

 aantal uur per week in overleg


Wie zoeken we?

Wat denk je, word jij deze zomer bij tanteLouise het zonnetje in huis? Maak jij de bewoners én je collega’s blij? Mooi! Maar je moet wel wat in je mars hebben, natuurlijk.  

TanteLouise biedt kwalitatief hoogwaardige zorg. Dat vraagt van jou dat je niet alleen het hart op de goede plaats hebt, enige affiniteit met ouderenzorg maar vooral ook dat je een passie hebt voor de horeca of de facilitaire dienst en staat te trappelen om werkervaring op te doen. Daar pluk je later dan weer de vruchten van en dat is mooi meegenomen, toch? O ja, je moet wel minimaal 16 jaar zijn.

Waar ga je werken?

Als je bij tanteLouise aan de slag gaat, dan werk je niet zomaar voor een zorginstelling. TanteLouise is anders. Een tikje eigenzinnig misschien (zijn we trots op) maar bovenal toonaangevend als het gaat om innovatie en vernieuwing. Vergeet dus de klassieke spruitjeslucht; tanteLouise is tal van fronten haar tijd ver vooruit. Ontdek het zelf maar!  

Met 18 locaties en 2.500 medewerkers en vrijwilligers behoort tanteLouise tot de grootste werkgevers van de regio. Dat heeft een groot voorceel: er is altijd wel een locatie van tante bij jou in de buurt, of je nu in de gemeente Bergen op Zoom, Woensdrecht of Steenbergen woont.

Wat bieden we je?

In ruil voor jouw inzet en je zonnig humeur, biedt tanteLouise je een uitdagende vakantiebaan, in een prettige werksfeer en met een - niet onbelangrijk - keurig salaris.
Wat ook goed is om te weten, is dat je flexibel ingezet wordt, maar niet tot in de late uurtjes hoeft te werken. Zo hou je ook nog wat vrije tijd over om te genieten van je vakantie.

Geloof ons maar, dat is bij tante allemaal prima geregeld.

Waar wacht je op?

Grijp je kans! Als je een leerzame vakantiebaan zoekt die ook nog lekker betaalt, reageer dan direct via onderstaande sollicitatie button.
Als je nog behoefte hebt aan extra informatie of je weet nog niet precies wat bij je past, aarzel niet en pak je telefoon of stuur een e-mail naar de afdeling P&O. Je kunt ons bereiken op het nummer 0164-713370. Je e-mail stuur je naar werkenbij@tantelouise.nl. 

Ben je even niet in de gelegenheid om te bellen of te mailen, stuur dan een whatsapp via 06-83096396 en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Lekker makkelijk.

Ondertussen zijn we erg benieuwd, want word jij onze nieuwe collega? Leuk!


Wil je meteen reageren? Klik dan op onderstaande button!
tanteLouise
Postbus 73
4600 AB Bergen op Zoom


RSIN 8073.86.583


© tanteLouise