Vakantiekracht in de zorg!

 

 

Locatie

Steenbergen, Dinteloord, Nieuw-Vossemeer, Bergen op Zoom, Halsteren, Hoogerheide, Ossendrecht of Putte,

 

Uren per week

Oproepcontract 0 uur: hoeveel uur of dagen je werkt stem je samen af! 

 

Leeftijd

Minimale leeftijd: 16 jaar 

Weet jij al wat je gaat doen deze zomer? Kom bijverdienen! Of je nu wel of geen zorgopleiding volgt, jij kan bij ons aan de slag. Verdien €12,50 of €13,01 per uur én bepaal zelf hoeveel jij gaat werken. Zo blijft er genoeg tijd over voor jouw vakantieplannen 😉 

 

Volg je een zorgopleiding, ben jij net klaar met je eindexamens of ben je lekker aan het studeren en wil je wat centjes bij verdienen? Dat kan bij tante! Met onze 16 zorglocaties is er altijd wel een plekje bij jou in de buurt. Wat je dan kan doen? We laten het je hieronder zien:

Leuk! En nu?

Belangrijk voor ons is dat jij bij tanteLouise echt onderdeel bent van ons team. Welke studie achtergrond je ook hebt! En is de vakantieperiode voorbij, maar heb jij het nog helemaal naar jouw zin? Dan kijken we samen met jou naar een bijbaan op een van onze locaties! Hoe gaan we het aanpakken? Daarvoor willen wij een aantal dingetjes van je weten natuurlijk. Laat jij ons weten:

  • Hoe jij naar onze bewoners komt! Pak jij de fiets, de bus of heb jij al een (scooter)rijbewijs?
  • Op welke locaties of regio zou jij aan de slag willen gaan?
  • En het allerbelangrijkste: wanneer wil je starten!

 

Dus, zie jij het wel zitten om bij tanteLouise als vakantiekracht aan de slag te gaan? 

Heb je gesolliciteerd? Top! Wij gaan aan de slag om een plekje te vinden op een van jouw voorkeurslocaties. We stellen jouw gegevens voor aan de collega’s en zullen een afspraak met jou inplannen om elkaar wat beter te leren kennen. Houd dus jouw telefoon en email goed in de gaten!

Let op: de uitnodiging voor het gesprek komt regelmatig in de spam mail terecht, houdt die dus goed in de gaten! 

Wil je meteen solliciteren? Klik dan op onderstaande button!

Heb je al een keer eerder gesolliciteerd bij ons? Log dan eerst in, dan hoef je niet alles in te vullen. Is het je eerste sollicitatie? Klik dan op solliciteren

 

tanteLouise
Postbus 73
4600 AB Bergen op Zoom

 

RSIN 8073.86.583


© tanteLouise