Verzorgende IG Locatie

Residentie Moermont in Bergen op Zoom


Uren per week

16 tot 28 uur per week


Werk- en denkniveau

MBO niveau 3 Verzorgende IGVerzorgende IG
Doelgroep PG

 voor 18-28 uur per week


Wie zoeken we?

Voor Residentie Moermont zoekt tanteLouise een bevlogen Verzorgende IG voor de doelgroep PG. Kijk, als het gaat om het leveren van hoogwaardige zorg, dan staat tante haar mannetje. Maar dat alleen is niet genoeg. Bij tanteLouise leveren we zorg op een respectvolle en liefdevolle manier. Warm. Alleen de juiste kennis en vaardigheden volstaan daarbij niet, we zoeken vooral ook medewerkers met de juiste instelling. Verzorgenden die niet alleen van aanpakken weten, maar die het leuk vinden om anderen blij te maken met een vriendelijk woord of een helpende hand. Die het fijn vinden om het gezellig te maken op de woning, die plezier beleven aan de contacten met familieleden of mantelzorgers en die met frisse ideeën het leven van de cliënten net dat beetje extra kleur geven. Medewerkers dus met het juiste diploma, maar ook een warme persoonlijkheid (vindt tante belangrijk!) en het hart op de juiste plaats.

Waar ga je werken?

De reguliere PG-woningen bieden zorg aan een groep van 6 cliënten met verschillende soorten dementie. Elke dag is anders en het is dus ook van belang dat jij je kan aanpassen. In deze teams staat samenwerken hoog in het vaandel. Samen de zorg naar hoger niveau brengen is wat we elke dag weer doen!

Wat bieden we je?

Uiteraard wil je vooraf weten wat tante zelf te bieden heeft en dat is behoorlijk wat. Dan kunnen we, zonder onbescheiden te zijn, zeggen dat tante een van de grootste werkgevers in de regio is en op het gebied van innovatie en vernieuwing in de zorg haar tijd ver vooruit, maar dat is vast niet wat je bedoelt. Maar wees gerust: tanteLouise biedt naast een uitdagende baan en een prettige werksfeer gewoon een keurig salaris in schaal FWG 35, een solide pensioen, een aantrekkelijke korting op de ziektekostenverzekering en nog tal van andere personeelsvoorzieningen. Allemaal prima geregeld, dus.

Als het klikt krijg je van ons in recordtijd een contract voor onbepaalde tijd. Een kwestie van vertrouwen, zeg maar.

Waar wacht je op?

Als het je wat lijkt om bij tante te werken, mag je best een kijkje komen nemen in Residentie Moermont. Sta je te trappelen om aan de slag te gaan en wil je meteen solliciteren, stuur tante dan een brief met daarin je CV en je motivatie.

Dat kan heel gemakkelijk via de solliciteer-button! Heb je nog vragen? Pak dan je telefoon en bel de afdeling P&O: telefoonnummer is 0164 713 300.

En als het klikt krijg je van ons in recordtijd een contract voor onbepaalde tijd. Een kwestie van vertrouwen, zeg maar.
Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag te worden overlegd.

Intussen zijn wij wel razend benieuwd, want word jij onze nieuwe collega? Leuk!

Wil je meteen solliciteren? Klik dan op onderstaande button!

Heb je al een keer eerder gesolliciteerd bij ons? Log dan eerst in, dan hoef je niet alles in te vullen. Is het je eerste sollicitatie? Klik dan op solliciteren


tanteLouise
Postbus 73
4600 AB Bergen op Zoom


RSIN 8073.86.583


© tanteLouise